Haberler

    Balona Attığı Röveşata Hayatını Değiştirdi

    Ankara'da balona röveşata atmaya çalışırken güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntüleri sosyal medyada paylaşılan Gülbey Türkücü, antrenmanlarına çıktığı amatör lig takımlarından Elbistan Belediyespor ile adeta yeni bir hayatın kapısını araladı

    Ankara'da balona röveşata atmaya  çalışırken güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntüleri sosyal medyada paylaşılan  Gülbey Türkücü'nün hayatı, Elbistan Belediyespor takımına alındığı günden bu yana  değişti.
    Babası vefat ettikten sonra annesi başka biriyle evlenen Gülbey,  zamanla ailesinden uzaklaştı. Zaman zaman geceleri sokaklarda kalmaya başlayan 23  yaşındaki futbolcu, uçucu madde de kullanmaya başladı.
    Gülbey Türkücü'nün hayatı, Elbistan'dan uzaklaşmak için gittiği  Ankara'da balona röveşata atmaya çalışırken güvenlik kamerasınca kaydedilen  görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasıyla değişti. Günlerce medyanın  gündeminde kalan Gülbey, ailesi tarafından yeniden Elbistan'a getirildi.
    Futbol oynadığı dönemde antrenörlüğünü de yapan 1. Amatör Küme B Grubu  takımlarından Elbistan Belediyespor'un teknik direktörü Mutlu Doğan'ın talebi  üzerine yeniden yeşil sahalara dönen Gülbey Türkücü'nün tedavisine kulüp ve  belediyenin desteğiyle başlandı.
    Elbistan'a döndüğü ilk günlerde içine kapanık olan ve konuşma güçlüğü  çeken genç sporcu, takım arkadaşlarıyla iletişime geçti. Artık kulüp tesislerinde  konaklayan ve bağımlılığını da büyük oranda atlatan Gülbey, hayatında yeni bir  sayfa açtı.
    Takımda 18 numaralı formayı giyecek olan genç sporcunun, lisans  işlemleri de sürüyor.
    Gülbey Türkücü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaşadıklarına bazen  inanmakta güçlük çektiğini söyledi.
    Uçucu madde kullandığı dönemleri artık hatırlamak dahi istemediğini  anlatan Türkücü, "Hayatımın hiç de iyi gitmediği bir dönemde Allah yüzüme baktı.  Çok çalışıp kendimi ispatlayacağım. Bu konuda herkese söz veriyorum." dedi.
    Takımıyla iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini ifade eden Türkücü,  "Hocam benimle çok ilgileniyor. İyi çalışıyoruz. İnşallah bu şampiyonluk yaşayıp  bir üst lige çıkmak istiyoruz. Bu konuda hepimiz elimizden geleni yapacağız."  diye konuştu.
    Gülbey'e özel ilgi
    Elbistan Belediyespor Teknik Direktörü Mutlu Doğan ise Gülbey'in  futbol altyapısı bulunan bir genç olduğunu dile getirdi.
    Artık Gülbey'i futbola ve hayata kazandırmak istediklerini belirten  Doğan, şunları kaydetti:
    "Gülbey'i kazanacağız, kazanmaya başladık da çünkü bizim  dediklerimizin dışında başka bir şey yapmıyor, tam bir sporcu gibi yaşıyor. Her  antrenman öncesinde ve sonrasında Gülbey ile özel olarak ilgileniyorum. Gülbey'i  sağlığına ve futbola kazandırmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki süreçte maçlarda da  oynatacağım. Sıkıntılı bir dönemeçten geçti. O sıkıntılı sürece rağmen gerçekten  harika durumda. Kondisyon eksiği de giderildiğinde maça hazır hale gelecek."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Elbistan Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title