Haberler

Suriye'deki Çadır Kentler Çamur İçinde

- Çadırların etrafındaki çamuru temizleyen kamp sakinleri Çadırı çamur içinde kalan bir ailenin sobaya kuru dal atması Suriye'deki hava saldırıları ve çatışmalar nedeniyle İdlib'in kuzeyine göç eden sivillerin yaşadığı çadır kentler, şiddetli rüzgar ve yoğun yağmur nedeniyle çamur içinde kaldı.

- Çadırların etrafındaki çamuru temizleyen kamp sakinleri

Çadırı çamur içinde kalan bir ailenin sobaya kuru dal atması Suriye'deki hava saldırıları ve çatışmalar nedeniyle İdlib'in kuzeyine göç eden sivillerin yaşadığı çadır kentler, şiddetli rüzgar ve yoğun yağmur nedeniyle çamur içinde kaldı.

Hava saldırıları ve çatışmalardan kaçarak İdlib'in kuzeyine göç eden ve Türkiye sınırına yakın çadır kentlere sığınan Suriyeli siviller şimdi de yoğun yağış nedeniyle çamurla mücadele ediyor.

Özellikle çocukların yaşadığı çadır kentlerde yoğun yağış nedeniyle hayat da durma noktasına geldi. Aynı zamanda şiddetli rüzgar birçok çadırı sürükledi.

"Şiddetli rüzgar çadırları bile uçurdu"

Kaynak: AA / Güncel

Suriye İdlib Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title