Haberler

İphone'u Yavaşlayanlara İos 11.3 Güncellemesi Mart Ayında Geliyor

Apple, iPhone'ları Yavaşlatan Özelliğini Seçenek Olarak Sunuyor iPhone'u Yavaşlayanlara iOS 11.3 Güncellemesi Mart Ayında Geliyor.

Apple, iPhone'ları Yavaşlatan Özelliğini Seçenek Olarak Sunuyor

iPhone'u Yavaşlayanlara iOS 11.3 Güncellemesi Mart Ayında Geliyor.

Apple CEO'su Tim Cook, dünya genelinde gelen eleştiriler sonrası beklenen açıklamayı yaptı. iOS 11'e yapılacak yeni güncelleme ile eski batarya kullanan iPhone kullanıcılarının aniden kapanma sorununu gidermek için yaptığı "iPhone'u yavaşlatan özelliği" seçenek olarak sunacak.

Teknoloji devi Apple'ın üst yöneticisi Tim Cook; iOS 11'e yapılacak yeni güncellemenin iPhone telefonlarda pil performansını düşüren özelliği etkisiz kılma seçeneği sunacağını açıkladı.

ABC News televizyonunda konuşan Tim Cook, önümüzdeki ay yayımlanacak iOS 11.3 Güncellemesinin, eski iPhone'ların pil performansını düşürme özelliğinin kullanıcılar tarafından kontrol edilebilen bir özellik haline getirileceğini açıkladı.

Peki iPhone'ların Aniden Kapanma Sorunu Ne Olacak?

Yeni güncelleme aniden kapanma sorunu yaşayanlar için performans kaybını kabul etmeniz halinde bunu durduracak bir seçenek sunuyor. Cook'un ifadesiyle

"İstemediğiniz taktirde, bu özelliği etkisiz hale getirebilirsiniz."

Görünen o ki; Apple ani kapanma sorununa köklü bir çözüm bulamamış. Performans Kaybı olmadan en azından.

Hatırlayacağınız üzeri Apple, özür mahiyetinde bir kampanya yaparak eski batarya sahiplerine garanti kapsamı olsun veya olmasın; 2018'in sonuna kadar pillerini yarı fiyatına değiştirme imkanı sundu.

http://abcnews.go.com/Business/apple-make-350b-contribution-us-economy-years/story'id=52405662

iOS 11.3 Mart Ayında yayımlanacak.

ABC News

MacRumors, 9to5Mac

Engadget

Kaynak: Teknotalk.com / Teknoloji

Tim Cook Apple Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title