Haberler

Bursa'daki Kazada 1 Ölü, 2 Yaralı

BURSA'da aşırı hızlı gittiği belirtilen otomobil, sürücünün kontrolünden çıktıktan sonra defalarca takla atarak durabildi. Kaza anı karşı yönden gelen başka bir aracın güvenlik kamerası ile görüntülendi.  Kazada sürücü Murat Kılınboz (47) öldü, yanında bulunan Hatice Yeliz S. (41) ile Yağmur S. (18), hafif yaralandı.

Kaza, saat 03.45 sıralarında Merkez Nilüfer ilçesi İzmir yolu üzerinde meydana geldi. Murat Kılınboz, yönetimindeki 34 KY 7122 plakalı otomobiliyle Acemler Kavşağı'ndan gelip Nilüfer yönüne dönmek istediği sırada iddiaya göre aşırı hız nedeniyle direksiyon kontnolünü yitirdi. Otomobil yolun sağında bulunan bariyerlere çarparak taklalar atıp yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra durabildi.

Karşı yönden gelen bir otomobilin araç kamerası tarafından kaydedilen kazada otomobil sürücüsü  polis ve sağlık ekiplerine durumu bildirdi. Kısa sürede gelen ekipler hafif yaralanan Hatice Yeliz S. ve Yağmur S.'yi aracın içinden çıkarıp Çekirge Devlet Hastanesi'ne götürdü.  Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde sürücü emniyet kemeri takılı olmayan Murat Kılınboz'un aracın sürüklendiği sırada başını tavana çarpması sonucu boynunun parçalanarak öldüğü belirlendi. Cumhuriyet  Savcısı tarafından yapılan inceleme ardından Murat Kılınboz'un cesedi otopsi yapılmak üzere  Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü. Soruşturma başlatıldı. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title