Haberler

Galatasaray Benfica'nın Talisca Teklifini, Beşiktaş'a Ayıp Olacağı Gerekçesiyle Reddetti

Güncelleme:

Benfica'nın Talisca'yı Galatasaray'a teklif ettiğini yazan Portekiz basını, kulübün ummadıkları bir cevapla karşı karşıya kaldığını belirtti. A Bola Gazetesi, sarı-kırmızılıların, Beşiktaş'a saygı duymaları nedeniyle öneriyi görüşmediğini yazdı.

GALATASARAY'IN YAKLAŞIMI TAKDİR TOPLADI

Transfer dönemlerinde şampiyonluk mücadelesi veren dev kulüpler zaman zaman rekabetin dozajını artırsa da, Talisca konusunda Galatasaray'ın yaklaşımı oldukça takdir gördü.

Portekiz basınına çıkan haberlere göre; Benfica, Beşiktaş'tan istediği bonservis bedelini alamaması nedeniyle Talisca'yı Galatasaray'a teklif etti. Siyah-beyazlıların ezeli rakibi olarak görünen sarı-kırmızılılarla futbolcunun piyasasını artırmak isteyen Portekiz kulübü beklemediği bir cevap aldı.

BEŞİKTAŞ'A SAYGI DUYDUKLARI İÇİN İLGİLENMEDİKLERİNİ İLETTİLER

Ülkenin önemli spor gazetelerinden A Bola'nın haberine göre, Galatasaray ile iletişime geçmek isteyen Benficalı yöneticiler, beklemedikleri bir cevap aldı. Sarı-kırmızılılar, Beşiktaş'a saygı duydukları için Talisca ile ilgilenmeyeceklerini söyleyerek bu teklifi görüşmeden reddetti.

Geçen sezon 22 lig maçında 13 gol atarak takımın şampiyonluğunda önemli rol oynayan Talisca, bu sezon Şampiyonlar Liginde zirve yapsa da lig karşılaşmalarında çok fazla verimli olamadı ve 17 müsabakada üç gol atabildi. Brezilyalı oyuncunun Devler Ligi'nde ise 6 karşılaşmada 4 golü bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Beşiktaş Portekiz Benfica Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500

Yorumlar (21)

Bjk:

Hayret cincondan şaşırtan hareket

4
10
yanıtYanıtla
şefik fazıl sayanyürek:

BU ADAM GS DE OLSAYDI BJK ONU ÇOK RAHAT AYARTIP KANDIRIRDI BENCE

8
6
yanıtYanıtla
Ayh 68:

Birde messi yi önermişlerdir barcelonaya ayıp olur diye almamış...... Yaw hastamisiniz galatasarayin bu yılki transfer bütçesi 18 milyon euro idi . talisca 25 milyon euro.

9
4
yanıtYanıtla
EMEKLİ NEYTO:

Yalan haber talisca çok pahalı galatasarayda o para yok. .

7
6
yanıtYanıtla
zafer 61:

kesinlikle yalan haber. Galatasarayın böyle bir camia olmadığını herkes biliyor

4
7
yanıtYanıtla
gerçekler:

sanki gsde para varda konuşuluyor birde. riva parası daha gelmedi gelsede borcunun yüzde 40ını kaatıyor gsnin. gs borç 2 milyar tl rivadan kalacak para 950milyon tl zaten unun 90 milyonu transfere 50 milyonu maaşlara 10 milyonuda ıvır zıvıra gitti yani 800 kalacak o 800 ile ya borçları azaltmaya gider bankalarla anlaşır refnanse eder gs yada açıkça söliyim batar . normal şartta kümede düşmesi gerekir financial fair play gereği ama yapacak adam yok onu bu ülkede.

6
4
yanıtYanıtla
çomolokko:

Kesin olmuştur :)))

6
2
yanıtYanıtla
DR.JOHN FİRE:

ALLAHINIZI SEVİYORSANIZ ALIN DA KURTULAK LO.

1
3
yanıtYanıtla
Uykusuz:

Jimlastik kulubü olsa şimdiye imza akkırdı idi

0
4
yanıtYanıtla
NURİ ALÇO:

ASALETLİ TAKIM YAŞASIN GALATASARAY

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title