Haberler

Ünlü Oyuncu Micheal Douglas'a Şok Suçlama: Elini Pantolonuna Sokup Kendini Tatmin Etti

Güncelleme:

Hollywood yıldızı Micheal Douglas'ın bir çalışanı herkesi şoke edecek suçlamalarda bulundu. Çalışan, "Elini pantolununa sokup kendini karşımda tatmin etti." diyerek Douglas'ı suçladı.

Hollywood yapımcısı Harvey Weinstein'ın sistematik cinsel saldırılarını ortaya çıkarmak için başlayan ifşa kampanyasına her gün yeni bir ünlü isim takılıyor. Bu sefer de ünlü oyuncu Micheal Douglas'ın bir çalışanı herkesi dehşete düşürecek suçlamalarda bulundu.

38 YIL SONRA GELEN İTİRAF

Sputnik'te yer alan habere göre, Bu kez 1972 yılında San Fransisko Sokakları dizisiyle ünlenmesinden beri sinemada çok çeşitli rollerde kendisine saygın bir yer edinen Michael Douglas'ın eski bir çalışanı 1980'lerde ünlü aktörün cinsel tacizine uğradığını iddia etti.

Ünlü Oyuncu Micheal Douglas'a Şok Suçlama: Elini Pantolonuna Sokup Kendini Tatmin Etti

"ELLERİNİ PANTOLUNUNDAN İÇERİ SOKUP KENDİNİ TATMİN ETTİ"

Michael Douglas'ın yapımcılık şirketinin New York ofisini bir dönem yönetmiş olan gazeteci-yazar Susan Braudy'nin The Hollywood Reporter'a anlattığı iddialar arasında,. Aktörün karşısına geçerek ellerini pantalonundan içeri sokup kendini tatmin ettiği ve orgazm olduğu da var. Douglas'ın uygunsuz davranışlarının cinsel sohbetlerle başladığı, birlikte rol aldığı Kathleen Turner ile biten ilişkisini anlattığı ve aktrisin vücuduyla ilgili pek çok yorumda bulunduğunu aktaran Braudy, bir gün iş görüşmesi için dairesine gittiğinde olanlardan şöyle söz etti: ''Bir baktım ki, elini fermuarı indirilmiş pantalonundan içeri sokmuş. Dehşet içinde fark ettim ki, cinsel organını ovuşturuyor. Birkaç saniye içinde sesi çatallandı ve bana orgazm olmuş gibi geldi.''

GİZLİ KALMASI İÇİN ANLAŞMA İMZALATTI İDDİASI

Kendisini aşağılanmış hissettiğini söyleyip ''Douglas benden çok daha güç sahibi olduğu için her istediğini yapabileceğini düşünüyordu'' diyen gazeteci-yazar, durumdan başkalarına söz etmesinin ardından Oscar ödüllü aktörün bunların gizli kalmasına yönelik kendisine anlaşma imzalattığını da öne sürdü. Yeni başlayan kampanyalar sayesinde 30 yıl sonra konuşacak cesareti bulduğunu ifade etti.

"TÜMDEN YALAN"

Efsane aktör Kirk Douglas'ın oğlu olan, aktris Catherine Zeta-Jones ile evliliğiyle de medyaya gündem oluşturan 73 yaşındaki Michael Douglas, bu ay başında verdiği bir demeçte adeta önleyici yalanlama yapmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Michael Douglas Kirk Douglas Hollywood Cinsellik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (4)

Adınızı Yazın:

bu nedir arkadaş! ne boş gereksiz, terbiyesizce haberlr bunlar !

17
2
yanıtYanıtla
şefik fazıl sayanyürek:

onlar medeni ya onlara her şey serbest

7
3
yanıtYanıtla
Beyaz:

38 yıl neyi bekledin sığır

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınhjhkkkkjkkjjkkk. HjjhiijguhjjjjkjjjjjhkkHjjhiijguhjjjjkjjjjjhkkj

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title