Haberler

Ali Emre Hatalı Mı, Maganda Kurbanı Mı

İZMİR'in Bornova ilçesinde üniversite öğrencisi Ali Emre Fındık (21) yönetimindeki, kullandığı motosikletle TIR'a çarptıktan sonra hayatını kaybetti.

İZMİR'in Bornova ilçesinde üniversite öğrencisi Ali Emre Fındık (21) yönetimindeki, kullandığı motosikletle TIR'a çarptıktan sonra hayatını kaybetti. Çok istediği motosikletini 1.5 ay önce hediye eden ailesi, kahreden kaza ile yıkıldı. Ali Emre'nin kendisi ölüme götüren hatayı yapmayacağına inanan ailesi, kazanın oluş nedeninin tam olarak aydınlatılmasını istedi ve sosyal medyadan o anlara tanıklık eden sürücülere, kendilerine ulaşmaları çağrısı yaptı.

Kaza, geçen 5 Ocak'ta Kuzey Çevreyolu Ege Üniversitesi Hastanesi viyadüğünde meydana geldi. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Makine Mühendisliği 2'nci sınıf öğrencisi Ali Emre Fındık, 1.5 ay önce okuluna daha kolay gidebilmesi için ailesinin kendisine hediye ettiği motosikletini ilk bakımından aldı. Karşıyaka'dan Bornova yönüne giden genç, yönetimindeki 35 ECE 7162 plakalı motosikletle TIR'a arkadan çarptı. Kaza yerinde hayatını kaybeden Ali Emre Fındık, ailesinin ve sevenlerinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

RAPORA GÖRE ALİ EMRE KUSURLU

Kazadan sonra polisin tuttuğu rapora göre Ali Emre'nin hatalı olarak şerit değiştirdiği sırada TIR'a çarptığı ve bu yüzden hayatını kaybettiği bilgisi yer aldı. Ancak ailesi, Ali Emre'nin kendisi ölüme götüren hatayı yapacağına inanmadı. Kazanın oluş nedeninin tam olarak aydınlatılmasını isteyen aile, bunun için de kazayı gören sürücüleri bulmak için harekete geçti. Aile üyeleri başta abla Canan Fındık olmak üzere hem kendilerinin sosyal medya hesaplarından hem de yüksek takipçi sayısına sahip olan hesaplardan görgü tanığı bulmak için çağrı yaptı.

"OĞLUM O HATAYI YAPMAZ"

Oğlunun çok dikkatli olduğunu söyleyen öğretmen baba Ali Ekber Fındık ise, "Ben oğlumun o hatayı yaptığına inanamıyorum. Bir araç mı sıkıştırdı, başka araç arkadan mı dokundu da TIR'a çarptı, bunlar bizim için soru işareti. Polis raporuna göre kusurlu oğlum tamam ama biz kusurlu olduğuna inanmıyoruz. Görenler bize ulaşsın" dedi.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ege Üniversitesi Hastanesi Ali Emre Bornova İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title