Haberler

Abdurrahim Albayrak'tan Dursun Özbek'e "Tüyme" Yanıtı: Hastaneden Maça Giden Adam Tüymez

Güncelleme:

Galatasaray'da eski yöneticilerden Abdurrahim Albayrak, Dursun Özbek'in "İmzacılar tüydü" açıklamasına, "Hastaneden maça giden adam tüymez" yanıtını verdi.

Galatasaray'da olağanüstü seçimli genel kurulunu gerçekleştirirken oy verme işlemi başladı. Sarı-kırmızılı kulübün genel kurul üyeleri sandığa giderken açıklamalar da geliyor. Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, Dursun Özbek'in "İmzacılar tüydü" açıklamasına sert cevap verdi.

"MAYIS AYINDA TEKRAR SEÇİM YAPILMASINI DİLİYORUM"

Futbol Arena'nın haberine göre Abdurrahim Albayrak şunları söyledi:

Hastaneden maça giden adam tüymez! Ben tüymedim, biz tüymedik. Mayıs ayında tekrar seçim yapılmasını diliyorum. Galatasaray'ın başarılı olması için kıskançlıkların ortadan kalkması gerekiyor.

Abdurrahim Albayrak, seçilmesi durumunda Mustafa Cengiz'in Sportif A.Ş. yönetim kurulunda üye olarak görev yapacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdurrahim Albayrak Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Vasfican:

Bu Abdurrahim Albayrak’ı görünce rahatsız oluyorum. Tam devrin adamı.

2
2
yanıtYanıtla
HASAN AKKOYUN:

GALATARAYIN SIRADAN TARAFTARIYIM. HOLİGAN DEGİLİM AMA KÜME DÜŞŞE BİLE GÖNLÜMÜN TAKIMIDIR . ADNAN POLAT ABDURRAHİM ALBAYRAK FATİH HOCAM HASAN ŞAŞ TAFAREL GİBİ KİYMETLİ İNSANLARIN FİKİR VE DÜŞÜNCELERİ ÖNEMLİDİR BUNLAR GALATASARAYIN TEMSİL YÜZLERİDİR BİR SÜRÜ YÖNETİCİ BAŞKAN VE ÖNEMLİ KİŞİLER VAR ACABA TAKIM İÇİN BU İNSANLARDAN FİKİR SORUYORLARMI HİÇ BİRİYLE KİŞİŞEL MENFAAT VE TANIŞIKLIĞIM YOK AMA BUNLAR BENCE TAKIMIN BEYNİ LOKOMOTİFİ VE SÖZÜ DİNLENECEK İNSANLAR SAYGILARIML

2
0
yanıtYanıtla
FENERLI-1:

YENE DIS PROTEZLERINI TOKMEYEMI GELDIN

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title