Haberler

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Genel Kurulu

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu 14. Olağan Genel Kurul Toplantısında, Çetin Kocatürk başkan seçildi.

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu 14. Olağan Genel Kurul Toplantısında, Çetin Kocatürk başkan seçildi.

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Toplantı Salonu'nda düzenlenen genel kurul toplantısında Gölcük Kültür Dernekleri Platformu'nun başkanlığına seçilen Kocatürk, 14 yıl önce bir araya gelen kentin önde gelenlerinin Gölcük'ü yönetenlere yardımcı olmak amacıyla hemşehri derneklerini bir çatı altında topladıklarını söyledi.

Platformun her dönem üye sayısını arttırarak bugünlere geldiğini dile getiren Kocatürk, "Bugüne kadar görevini sürdürmüş dönem başkanlarımıza ve kurucu başkanlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Herhangi bir siyasi parti etkisi altında kalmadan çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Çalışmalarımız için kaymakamımız ve belediye başkanımızdan destek bekliyoruz." diye konuştu.

Toplantıya Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk, Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Kurucu Başkanı Davut Uzun ile bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Gölcük Belediyesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title