Haberler

Avrupa'ya Açılan Sınır Kapılarında Tır Kuyruğu - Edirne

Avrupa'ya gitmek isteyen tırlar, sınır kapılarında yoğunluğa neden oldu.

Avrupa'ya gitmek isteyen tırlar, sınır kapılarında yoğunluğa neden oldu.

İhracat yüklerini teslim edecekleri ülkelere yetiştirmek için yola çıkan tır sürücüleri, Bulgaristan'ın yoğunluğa cevap verememesi üzerine sınır kapılarında kuyruk oluşturdu.

Tır kuyruğu Kapıkule Sınır Kapısı'nda 15, Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda 7 kilometreye ulaştı. Kapıkule Sınır Kapısı önünde yaklaşık 600, Hamzabeyli Sınır Kapısı önünden ise yaklaşık 300 tır, yurt dışına çıkmak için işlemlerinin tamamlanmasını bekliyor.

Tır şoförü Aydın Özalp, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün akşamdan bu yana sırada beklediğini söyledi.

Uzayan kuyrukların tır şoförlerini olumsuz etkilediğini ifade eden Özalp, "Saatlerdir sırada bekliyorum. Kuyrukta beklemek bizleri çok yoruyor. Akşamdan beri 4 kilometre gelebildim. Problemin ne olduğunu ve kimden kaynaklandığını da tam olarak bilmiyoruz. Yetkililerimiz bu soruna kalıcı bir çözüm bulsun. Kuyrukta insani ihtiyaçlarımızı karşılamakta zorlanıyoruz. Bu kuyruklar ülke ihracatını da etkiliyor. Biz taşıdığımız malları en kısa sürede teslim edip işimiz bitirmek için çalışıyoruz." dedi.

Almanya'ya giden tır şoförü Yunus Kır da 10 saattir sırada beklediğini belirterek, "Önümde 5 kilometrelik kuyruk var. Tahminen yarın gece çıkarım. Bu sıralar Türkiye'nin bütün ihracatını ve ithalatını engelleyen bir durum. Bu konuya yetkililerimizin çözüm bulmalarını talep ediyoruz." diye konuştu

Kaynak: AA / Güncel

Bulgaristan Hamzabeyli Özalp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title