Haberler

İki Ayda 5. Ölüm! Cinsel İçerikli Film Yıldızı, Yattığı Hastanede İntihar Etti

Güncelleme:

Cinsel içerikli film endüstrisi, kısa süre içerisinde gelen 5. ölüm haberiyle sarsıldı. 23 yaşındaki Olivia Lua, yattığı rehabilitasyon merkezinde ilaçlarıyla birlikte alkol alarak hayatına son verdi.

23 yaşındaki cinsel içerikli film yıldızı Olivia Lua Cuma sabahı hayatını kaybetti. Bu, Kasım ayından beri bu sektörde çalışıp ölen 5. oyuncu oldu. Cinsel içerikli film endüstrisinde arka arkaya gelen bu kayıplar pek çok tartışmayı da beraberinde getirdi.

BAĞLANTILI DEĞİL

İki Ayda 5. Ölüm! Cinsel İçerikli Film Yıldızı Yattığı Hastanede İntihar Etti

Sektördeki ölümlerin birbirleriyle bağlantılı olduğuna dair hiç bir kanıt olmasa da arka arkaya gelen bu ölümler endüstrinin sorgulanmasına sebep oldu. Hem arzulanan hem de nefret edilen genç yaşındaki bu kadınların dramı yetişkin filmleri pazarında yaşanan dramları da ortaya çıkarmış oldu.

İLAÇLARIYLA BİRLİKTE ALKOL ALDI

İki Ayda 5. Ölüm! Cinsel İçerikli Film Yıldızı Yattığı Hastanede İntihar Etti

23 yaşındaki aktristin bağımlılık gerekçesiyle yardım istediği ve bir süredir bir rehabilitasyon merkezinde yattığı öğrenildi. Olivia Lua geçtiğimiz gün pek çok ilacı alkolle birlikte alarak hayatına son verdi. Bağımlılık ile mücadele için girdiği tesise alkolü nasıl soktuğu ise bilinmiyor.

FACEBOOK''TA MESAJI VERMİŞ

Hollywood''taki rehabilitasyon merkezinde reçeteli ilaçlarıyla alkolü birlikte alarak ölen Lua''nın intihar etmeden bir kaç gün önce Facebook''a "Yaşayan hickimse sonsuza kadar melek kalamaz" yazdığı öğrenildi.

İki Ayda 5. Ölüm! Cinsel İçerikli Film Yıldızı Yattığı Hastanede İntihar Etti

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Facebook Cinsellik Komik - İlginç Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (46)

Kılkuyruk:

Dünyadan 1 pislik eksildi sevinçli bi haber

51
76
yanıtYanıtla
mikroplar:

esas bayram sizler gibi bir pisligin eksildigi zaman olacak, ozaman tahtali köye mi yoksa esekler cennetine mi gidersiniz allah bilir.

yanıt0
yanıt2
Hakikat:

Allah askerimizin yar ve yardımcısı olsun

105
18
yanıtYanıtla
Dobra:

Bu fılmleri ızleyenlerle cevırenler arasında hıc fark yok eger bu kadın bu fılmlerı cevırdıgı ıcın gunah işlemısse ızleyenlerde onunla aynı derecede gunahkar yanı bu kadını yargılamadan once kendınızı yargılayın

88
30
yanıtYanıtla
Bravo:

Günün yorumu tebrik ederim.

yanıt0
yanıt0
atilla:

Senin dediğin cinayet işleyen katiller kadar ölenler de suçlu, ölmesinler demek gibi aptalca. Yoksa kadının hayranı mıydın ?

yanıt1
yanıt0
SŞNKDSN:

BEN İZLEMEDİM. KENDİSİNİ DE YENİ TANIMA FIRSATIM OLDU. İZLEMESEM DE BU ONUN YAPTIĞI İŞİN PİS OLDUĞU GERÇEĞİNİ DEĞİŞTİRMEZ. YARGILAMAK BANA DÜŞMEZ. ALLAH AFFETSİN. ALLAH ISLAH ETSİN TÜM İNSANLARIMIZI

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

tahtalı köye yolculuk etmiş. . üzüldük mü tabikide hayır . .

37
61
yanıtYanıtla
Akademisyen:

Hepimiz olucez ama yarin ama 50 yil sonra sonuc ayni ve kacis yok bari duzgun yasayarak olsek !

84
6
yanıtYanıtla
Zartzurt:

Bu kadının hakkında kötü şeyler yazanlar kendikeride kötüdür! Yazıklar olsun...

25
38
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title