Haberler

    Bitmeyen Hasret

    Aykut Kocaman'ın sezon başından beri süren sakatlık sıkıntısı sona ermiyor, takımın iskeleti kurulamıyor.

    SENAD OK

    Fenerbahçe'de kritik Başakşehir maçı öncesi önemli bir sorun dikkat çekiyor. İlk resmi maçtan bugüne kadar sarı-lacivertli teknik heyet bir türlü tam kadroyla sahaya çıkamıyor, adeta bir kabus yaşıyor.
    Fenerbahçe bu sezon yaşadığı birçok sıkıntıya rağmen zirve yarışından kopmadı. Finansal Fair Play sebebiyle takımın geç kurulması, taraftarlardan tam olarak destek alınamaması, bireysel ve hakem hatalarına rağmen sarı-lacivertliler mücadelesini sürdürüyor.
    Ancak bu sezonki en önemli sıkıntılardan biri sakatlıklar oldu. Bunun yanına bazı maçlarda cezalı oyuncular eklenince teknik direktör Aykut Kocaman kadro kurmakta zorlandı. Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de oynadığı hiçbir maça tam kadro çıkamayan Fenerbahçe, kritik haftalara girerken bunun sıkıntısını hala aşabilmiş değil.
    Sarı-lacivertliler ancak 5. haftadaki Aytemiz Alanyaspor maçıyla transferlerini tamamladı. İlk 4 maçta eksik kadrosu ve Mehmet Ekici, Fernandao ve Van Persie'nin yaşadığı sakatlıklar sebebiyle zorlanan sarı-lacivertlilerde teknik heyet büyük zorluk çekti. Giuliano, Janssen ve Neto'nun takıma dahil olmasıyla, biraz olsun bu sakatlıkların etkisinden kurtulundu ve mücadele farklı kazanıldı.
    6. haftadaki Beşiktaş derbisinde Mehmet Ekici beklenen performansı gösterdi. Sakatlığı sebebiyle uzun süre takımdan ayrı kalan tecrübeli futbolcu bu maçtaki performansla galibiyette önemli rol oynasa da bir daha sakatlanarak takımdan bugüne kadar uzak kalacaktı. Bu mücadelede takımın tek eksiği sakatlığı bulunan Van Persie oldu. Sarı-lacivertliler bir daha bu kadar hazır ve güçlü bir kadro ile sahaya çıkamadı.
    Hep aynı sorun

    Fenerbahçe'de 6. haftadaki Beşiktaş maçı neredeyse tam kadro çıkılan tek maç oldu. 2-1 kazanılan derbinin ardından oynanan maçlara bakıldığında sakatlıklar adeta bir kabus gibi çöktü.
    Zaten sürekli sakat olan Mehmet Ekici ve Robin Van Persie'nin dışında kısa ve uzun süreli sakatlıklar yaşandı. Neustadter, Ozan Tufan ve Aatif dışında neredeyse tüm futbolcular sakatlık sorunu yaşadı.
    19 kişilik kadro
    Sezon başından beri bitmek bilmeyen sakatlıkların etkisini hala hisseden sarı-lacivertliler oynadıkları son Gençlerbirliği maçında kadroyu tamamlayamadı.
    Aykut Kocaman ve teknik heyet yedek kulübesinde de Serhat Kot ve Batuhan Yılmaz gibi altyapıdan gelen genç isimler ile kadroyu doldurmaya çalıştı.
    Köybaşı'da yırtık
    Gençlerbirliği maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen İsmail Köybaşı'nın kasığında yırtık tespit edildi. Tecrübeli sol bekin gelecek hafta takıma dönmesi planlanıyor. Medipol Başakşehir maçında da sarı-lacivertliler İsmail'den yoksun sahaya çıkacak.
    Janssen'e kontrol

    Fenerbahçe'de ayak baş parmağından sakatlanan Vincent Janssen gelecek hafta kontrolden geçecek.
    Ayak parmağındaki ödem, iki ay geçmesine rağmen inmeyen Hollandalı futbolcunun kesin durumu bu kontrolden sonra ortaya çıkacak.
    Janssen'in Aykut Kocaman'ın kafasındaki sistem için önemli bir özelliği bulunuyordu. Sarı-lacivertlilerin oyun formatında önde baskı olmazsa olmaz. Bunu en iyi yapan isim de forvette Janssen idi. Bu nedenle 23 yaşındaki oyuncunun takımdan uzak kalması oyun sistemi de etkiliyor.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aykut Kocaman Mehmet Ekici Başakşehir Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title