Haberler

Nusret'e Amerikan Medyasından Ağır Eleştiri: Bu Canavarı Biz Yarattık

Güncelleme:

ABD'nin New York kentinde bulunan Nusr-Et restoranına ağır eleştirilerde bulunan Time-Out New York dergisi, "Bu canavarı hep beraber yarattık" ifadelerini kullandı.

New York'ta açtığı şubeyle gündemden düşmeyen Nusr-et'e ABD medyasından bir ağır eleştiri daha geldi. Time-Out New York dergisi restorandaki fiyatları eleştirdi, Nusret Gökçe için "Enayiler sultanı" ifadesini kullandı

Time-Out New York dergisinden Clayton Guse, yazdığı yazıda Nusret Gökçe için ağır eleştirilerde bulundu. Nusret'in New York restoran dünyasını hak etmediğini belirten Clayton Guse, "Bu canavarı hep beraber yarattık" ifadelerini kullandı.

İşte yazıda yer alan ifadeler;

"Nusr-et'in New York restoranı, 19. yüzyılda New York'ta tam bir siyasi tezgah kuran Boss Tweed'den beri kentte yapılan en büyük sahtekarlık olabilir. Nusr-et'te servis edilen et hem fazla tuzlu hem de fazla pahalı. Menüyü internete koymamışlar. Müşteriler masaya oturana kadar ne kadar para harcayacaklarını bilmiyor. Nusret Instagram'da herkese bedava yaptığı şovu, burada şahsa özel bir sirke dönüştürüyor. Yemek kötü… Belki bazı New Yorklular bir Instagram paylaşımı için bu kadar para harcamaya değdiğini düşünebilir. Ama çoğu New Yorklu kendisini, o ay kiralarını ödeyecek parayı pencereden dışarı fırlatmış gibi hissedecektir… Nusr-et, New York restoran dünyasını hak etmiyor, ama biz onu hak ediyoruz. Bu canavarı hep beraber yarattık."

Nusret'e Amerikan Medyasından Ağır Eleştiri: Bu Canavarı Biz Yarattık

1.9 MİLYON KİŞİYE ERİŞTİ

Time-Out New York'un ağır eleştirilerle dolu bu yazısı, derginin sosyal medya hesapları üzerinden 2 bini aşkın kez paylaşıldı ve 1.9 milyon kişiye erişti.

Nusret'e Amerikan Medyasından Ağır Eleştiri: Bu Canavarı Biz Yarattık

Daha önce de New York Post gazetesi "Bu kadarcık ete bu kadar para fazla" diye yazmıştı. Newsweek dergisi ise eldiven kullanmadan et servis ettiği için Nusr-et'in New York şubesine soruşturma açıldığını duyurmuştu.

ELEŞTİRİLERE RAĞMEN BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Soruşturmanın ardından servis sırasında eldiven takmaya başlayan Nusret Gökçe, eleştirilere rağmen ABD'deki büyümesini sürdürüyor.

Nusret'e Amerikan Medyasından Ağır Eleştiri: Bu Canavarı Biz Yarattık

Nusret Gökçe, Miami ve New York'taki lüks restoranların ardından bu kez daha uygun fiyatla hizmet veren bir burger zinciri kurmaya hazırlanıyor. İlk restoranın Los Angeles'ta açılacağı duyurulmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Instagram New York Gökçe Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (44)

Özge:

Bırakın bu et pahalı palavralarını. Siz Türk olduğu için adamla uğraşıyorsunuz. 10 bin dolara ayakkabı, çanta alırsınız onlar pahalı değil mi? Ne derisi de bu fiyatı 5-10 bin. Cebinizde para yoksa lüks restorana gitmeyin. Zorla mı getirtiyor adam.

20
4
yanıtYanıtla
Filiz:

Arap kiyafeti giymis görgüsüz..Türkiye nin adini kirletme bari.

13
10
yanıtYanıtla
dogus:

filiz hanim sen alismisin milletinen ugrasmiya baska kapiya bendeki sana buyuk olur yirtar anladin

yanıt0
yanıt4
YOLUN AÇIK OLSUN:

Türk olduğu için saldırıyorlar adama. Fakat bu saldırılar Nusretin şöhretini arttıracaktır. Daha çok tanınacak daha çok kazanacaktır. Yolu açık olsun, Allah düşmanlarına fırsat vermesin. Amin

17
4
yanıtYanıtla
Kısas:

Patates ve kola ile iyice doyduğumuzu sanıp, paramızı kaptırdığımız hamburger denen canavarı da bizler büyüttük.

14
3
yanıtYanıtla
Yorum:

Bu adamdan nedense tıksınıyorum.resmen ete taciz ediyor sapık rukhu ...

11
5
yanıtYanıtla
hakiki gercek:

kimseyi kulagindan tutup iceri cekmiyorsa istedigi fiyati isteyebilir ! Bu hep ziyonistlerin oyunlari, Amerika''yi coktan ele gecirmisler islerine gelmeyen esnaflari kotulemekten baska birsey degil !

11
4
yanıtYanıtla
xx:

birinden duymuştum yalan yada doğru bu adam için dediyi yanındaki çalışanlarına çok adilmiş yokluktan geldiğiyi için garibanın derdinden anlayan bir patronmuş yanında çalışan işçilerine çok iyi davranıyormuş umarım öyledir eyer doğruysa allah olunu açık etsin dahada büyürsün

12
3
yanıtYanıtla
Almanyali:

Ben sahsen nusreti destekliyorum milli marka oldu devam nusret yolun acik olsun

10
4
yanıtYanıtla
gurbetci:

eeeee olacgi bu türkiye sandi sanirm bende almanydayim türkiyede sattigi fiyata Burda satsin bakalim aninda kapatirlar etin kilosu Burda 5euro 10 eruoya tum kuzu kol aliyoz Burda okdar lüxlerine duksun kimsler yok ünlu olsun olmasin sen en guzeli etini yine vatanimda salaklara satarsin simarik sosyete takimina Burda snein saatin fiyatla koca bir inek aliriz

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title