Haberler

    Fırtına Değil Yel!

    Gençlerbirliği deplasmanında eşitliği bozmayan Trabzonspor, üst üste 5. kez sahadan bir puanla ayrıldı: 0-0

    ERKAN AYRAÇ - MAÇIN ÖYKÜSÜ
    Karabük, Konya, Fenerbahçe ve Göztepe bareberliğiyle yerinde sayan bordo-mavililer, Gençlerbirliği deplasmanında uykudan uyanamadı. Karadeniz ekibinde Uğur Demirok, 83'te kazanılan penaltıyı Hopf'a nişanladı, 87'de ise ev sahibinde Khalili'nin şutu direkten döndü.
    Spor Toto Süper Lig'de beraberlik serisini noktalamak isteyen Trabzonspor, Gençlerbirliği deplasmanından da bir puanla ayrıldı: 0-0.
    Üst üste alınan dört beraberlikle bütün kredilerini tüketen Trabzonspor, ilk yarıda adeta yokları oynadı. Yusuf Yazıcı'nın olmayışının ardından üretkenlik olarak sadece Sosa'ya kalan bordo-mavililer, rakibine beklenen baskıyı kuramayınca kontrolü de ele geçiremedi. Özellikle Olcay'ın yerine şans verilen Bero da yedek kulübesinden çıkamamış bir görüntü sergiledi.
    Hem kanatları hem de orta alanı daha iyi kullanan Gençlerbirliği ise Milinkovic ve Skuletic ile pozisyonlar yakalasa da bunları değerlendiremedi.
    22'de Skuletic boş durumda zor olanı yaptı, topu kaleye değil dışarı attı. İki takımın ilk devrede etkili olamamasının en büyük nedenleri ise hem bozuk zemin, hem de toplamda yapılan 13 faulle duran ve soğuyan oyundu.
    İkinci devrede tempo biraz yükseldi. Sessegnon ile soldan Trabzonspor ceza alanına giren Gençlerbirliği ataklar bulmaya başladı. Bordo-mavililer ise her dakika oyundan düştü. Rıza Çalımbay, Rodallega ile Bero'nun kötü performansına daha fazla dayanamasa da N'doye, Olcay ve Castillo hamleleri çok fazla işe yaramadı.
    68'de Scekic ile gole yaklaşan Gençlerbirliği, 78'de de Khalili'nin şutuyla umutlandı. 83. dakikada Trabzonspor penaltı kazandı. N'Doye'un yerde kalmasıyla hakem Alper Ulusoy penaltı noktasını gösterdi. Atışı Uğur Demirok kullanırken, Hopf gole izin vermedi.
    Son 10 dakikada ev sahibi gol için yüklendi. 87'de Khalili'nin beklenmeyen şutunda Onur hazırlıksız yakalanırken, top direkten geri geldi. Golsüz beraberliğin ardından üst üste 5. beraberliğini alan Trabzonspor zirveden biraz daha uzaklaşırken, Gençlerbirliği puanını 22'ye çıkardı.
    Olcay Şahan yerine Bero

    Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, son maçın ilk on birinde bazı değişiklikler yaptı. Göztepe karşısında Olcay'a şans veren tecrübeli çalıştırıcı, bu kez Abdülkadir'i sol kanata çekti ve sağda Bero'yu görevlendirdi. Göztepe ve Fenerbahçe maçlarında yedek bekleyen Bero böylece yeniden ilk on bire döndü.
    Okay'dan üst düzey performans
    Gençlerbirliği deplasmanında 85 kez topla buluşan Okay Yokuşlu maçın en çalışkan isimlerinden biri oldu. Tecrübeli futbolcu attığı 70 pasın 61'inde isabet sağladı.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Gençlerbirliği Uğur Demirok Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title