Haberler

Adana'da Balkonlardan Giren Hırsız Düşerek Yaralandı, Linç Edilmekten Polis Kurtardı

Güncelleme:

Adana'da askeri lojmanlar ve evlere girerek 100 bin lira değerinde hırsızlık yapan genç, son işinde balkondan düştü vatandaşlar tarafından dövülürken yakalandı.

Adana'da aralarında askeri lojmanın da olduğu 16 iş yeri ve eve girerek 100 bin lira değerinde altın, elektronik cihaz çalan hırsızlık zanlısı, son işinde vatandaşlar tarafından yakalanıp öldüresiye dövülürken, polis tarafından linç edilmekten kurtarıldı.

AYNI BÖLGEDE SON 45 GÜNDE 16 HIRSIZLIK

Adana'da son 45 günde farklı noktalarında yer alan 16 ayrı lüks konut ve villalardan art arda hırsızlık olayları yaşandı. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, söz konusu olayların yaşandığı bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini mercek altına aldı.

O görüntüler polisi, önemli bir ipucuna götürdü ve hırsızlık olaylarının Ali Özgün tarafından gerçekleştirildiği ortaya çıktı.

EKİPLER HIRSIZI ARARKEN O YİNE İŞ BAŞINDAYDI

Ekipler, Özgün'ü her yerde ararken, hırsız Çukurova'ya bağlı Toros Mahallesi'ndeki apartmanın birinci katında yer alan Y.A. (49) adlı bir kadına ait daireye girdi.

Adana'da Balkonlardan Giren Hırsız Düşerek Yaralandı, Linç Edilmekten Polis Kurtardı

Evdeki cep telefonu ve değerli eşyaları alıp, balkon kapısından dışarı çıkmaya çalışan Ali Özgün, vatandaşlar tarafından yakalanarak darp edilmeye başlandı.

POLİS LİNÇ EDİLMEKTEN KURTARDI

Bazı vatandaşlar ise polisi aradı. Bu arada vatandaşlar hırsızı darp etmeye devam etti. Kısa sürede olay yerine gelen polis öldüresiye dövülen hırsızı linç edilmek üzereyken vatandaşların elinden alıp kurtardı.

Adana'da Balkonlardan Giren Hırsız Düşerek Yaralandı, Linç Edilmekten Polis Kurtardı

VÜCUDUNDA MORLUKLAR OLUŞTU

Sol gözüyle birlikte vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar oluşan ve aldığı darbeler sonucu yürümekte zorlanan Özgün, önce hastanede tedavi edildikten sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Özgün, emniyetteki ifadesinin ardından 16 ayrı suçtan sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

100 BİN LİRALIK ALTIN, ELEKTRONİK CİHAZ

Öte yandan, Ali Özgün'ün, bugüne kadar girdiği lüks konut ve villalardan 100 bin lira değerinde altın, elektronik cihaz ve değerli eşya çaldığı belirlendi.

Özgün'ün, hırsızlık amacıyla Adana'daki askeri lojmanlara dahi girdiği de ortaya çıktı. Çaldığı eşyalarla lojmandan çıkarken, ev sahibi tarafından fark edilen Özgün'ün, önce balkondan, sonrasında da tel örgülerden kaçıp izini kaybettirdiği de öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hırsızlık Büro Amirliği Adana Emniyet Müdürlüğü Ali Özgün 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (4)

avcı ali:

bu hırsızların iki eli birde ayak bileği kesilecek bak bir daha cesaret edebiliyorlarmi? polis yakaladım sonra beyi! serbest bıraksınlar hırsız huyunu bırakır mi caydırıcı ceza olmayinca

5
0
yanıtYanıtla
MR. Universe:

Az bile yapmislar, ben yakalaysim komalik yapardim.

0
0
yanıtYanıtla
Ceyhanlı:

Keko yani göç anlayan anlar

0
0
yanıtYanıtla
Yilmaz tas:

Neden dövülerek öldürülmedi hapisten cikinca isine devam edecek vatandaslar firsati tepmis .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title