Haberler

    Belçika Takımı Anderlecht, Alman Taraftarlara Geri Ödeme Yapacak

    Güncelleme:

    Belçika ekibi Anderlecht, Bayern Münih'in taraftarlarına fahiş fiyattan bilet sattığı için UEFA'dan ceza aldı. Kulüp, her taraftara 30 euro ödeme yapacak.

    Şampiyonlar Ligi'ndeki Bayern Münih-Beşiktaş eşleşmesi öncesinde UEFA, Alman ekibinin taraftarlarını ilgilendiren flaş bir karara imza attı. Devler Ligi'nde kasım ayında oynanan Anderlecht- Bayern Münih maçında konuk ekibe fahiş bilet fiyatları uygulanmış, Bayern taraftarları bu durumu protesto etmişti.

    ANDERLECHT'E YAPTIRIM GELDİ

    Adam başı 100 euroluk biletlere, maç sırasında sahaya 100 euroluk sahte banknotlar atılarak tepki gösterilmişti. Bayern Münih Kulübü'ne yakın kaynaklardan yapılan açıklamaya göre UEFA bu konuyla ilgili bir karara vardı ve taraftarların gerçekleştirdikleri protestolara hak vererek Belçika ekibine yaptırım getirdi.

    30 EURO GERİ ÖDEME YAPILACAK

    Buna göre UEFA Anderlecht Kulübü'nü, bilet paralarının bir kısmını Alman taraftarlara geri ödemeye mahkum etti. 100 euroluk biletler için Belçika ekibi adam başı 30 euro bilet sahiplerine para iadesi yapacak. Bu işin toplam maliyeti 27 bin euroyu bulacak.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Bayern Münih Onur Dinçer Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
    500

    Yorumlar (1)

    baykuş:

    başakşehir de dün fb ye emzik attı emzik parasını ödesinler

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title