Haberler

    Başakşehir Dar, Fenerbahçe Geniş Alanda Çalıştı!

    Celal Umut Eren / Skorer
    Maç öncesinde iki takımın ısınma hazırlıkları dikkat çekti. Başakşehir'in dar alanda pas çalışması yaptığı görülürken, Fenerbahçe geniş alanda pas çalıştı.
    İki farklı taktik üzerinde çalışan takımların bu durumu epeyce göze çarptı. Maçlardan önce takımların rutin ısınma dışında doğrudan maçın taktiğini çalışmaları herkesin ilgisini topladı.
    Başakşehir'de sürprizler
    Haftaya lider giren Medipol Başakşehir'de kadroda bazı sürprizler dikkat çekti. Turuncu-lacivertlilerde Aurelien Chedjou ve Arda Turan ilk kez 11'de yer aldı.
    Sezon başında ağır bir sakatlık geçiren Chedjou, Epureanu'nun grip olması nedeniyle kadroda kendine şans buldu. Devre arasında Barcelona'dan gelen Arda Turan da ilk defa 11'de sahaya çıktı.
    Giuliano geri döndü
    Göztepe ile 18. haftada oynanan karşılaşmada omzundan sakatlanarak Trabzonspor ve Gençlerbirliği maçlarını kaçıran Giuliano, Başakşehir mücadelesiyle formasına geri döndü.
    Brezilyalı orta saha Aykut Kocaman tarafından direkt ilk 11'de sahaya çıkarıldı. Hafta boyunca takımla antrenmanlara çıkan tecrübeli yıldız, 2 haftalık aradan sonra formasına kavuştu.
    Souza'ya doğum günü
    Sarı-lacivertli takımda zorlu Başakşehir maçı öncesi Josef de Souza'nın doğum günü kutlandı. Takımın kamp yaptığı otelde Brezilyalı futbolcuya doğum günü pastası kesildi.
    29 yaşına giren Souza, takım arkadaşlarıyla beraber bir kutlama yapıp, maç öncesi moral buldu.
    Şampiyonluk şarkıları
    Fenerbahçe maçı öncesinde Medipol Başakşehir'e müzik desteği vardı. Turuncu-lacivertliler için özel şampiyonluk şarkıları yapıldığı ve tribünlerde çalındığı ifade edildi.
    Şampiyonluğa dair şarkılarda 'En genç şampiyon Başakşehir' ifadeleri dikkat çekti. Karşılaşma öncesi takımlar ısınırken ve sahaya çıkarken bu şarkılar özellikle dinletildi.
    Taraftar yalnız bırakmadı
    Başakşehir deplasmanına çıkan Fenerbahçe'ye taraftar desteği vardı. Sarı-lacivertli taraftarlar, kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurdu.
    Soğuk havaya rağmen oldukça hareketli olan Fenerbahçe taraftarları, maç boyunca takımlarına destek oldu.
    Mehmetçik'e destek
    Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Afrin'de Zeytindalı Harekatı'nda görevli askerlerimize destek mesajları gönderildi. Maç öncesi stat hoparlörlerinden askerlerimiz için destek istendi. Bütün stat kahraman askerlerimizi ayakta alkışlayarak, tezahüratlarla destek verdi. Ayrıca statta sık sık marşlar çalındı, taraftarlarda Türk bayraklar hazır bulundu.
    Fenerbahçe tribünlerinde de dev bir Türk bayrağı açıldı. Bu arada, her iki takım taraftarları karşılık tezahürat yaptı. 'Vatan Sana Canım Feda' ve 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' tezahüratları büyük alkış aldı.
    Türk yıldızlarından şov
    Karşılaşma öncesinde Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı Türk Yıldızlarının özel gösterimi ekranlara getirildi. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin en önemli birimlerinden olan Türk Yıldızlarının özel uçuşları, başarıları ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Ne Mutlu Türk'üm Diyene' mesajıyla özel bir klipte yayınlandı.
    Kocaman'dan anlamlı hareket
    Aykut Kocaman, maç öncesi yayıncı kuruluşta çok anlamlı bir harekette bulundu. Kocaman, Afrin'de şehit düşen 11 şehidimiz için derin bir üzüntü taşıdıklarını ifade edip, maç analizinin doğru olmayacağını belirtti.
    Tecrübeli çalıştırıcı, "Ulusumuzun zor günler geçirdiği bu dönemde, insanların ocaklarına ateş düşmüşken bunlar konuşmanın gereği yok" dedi.
    Advocaat hatası
    Başakşehir'de maç öncesi kadro anonsları yapılırken ilginç bir hata yapıldı. Fenerbahçe kadrosu sayılırken teknik direktör bölümüne Dick Advocaat'ın adının yazılması dikkat çekti.
    Geçen sezon sarı-lacivertlileri çalıştıran Advocaat'ın ismi yazılırken, Aykut Kocaman'ın adı geçmedi.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Dick Advocaat Aykut Kocaman Fenerbahçe Başakşehir Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
    title