Haberler

Türkiye Kar Voleybolu Şampiyonası

Artvin'in bin 200 rakımlı Kafkasör Yaylası'nda düzenlenen Türkiye Kar Voleybolu Şampiyonası sona erdi.

Artvin'in bin 200 rakımlı Kafkasör Yaylası'nda düzenlenen Türkiye Kar Voleybolu Şampiyonası sona erdi.

Artvin Belediyesinin ev sahipliğinde, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından düzenlenen, kadınlarda 6, erkeklerde 9 takımın katıldığı dün başlayan şampiyonada yarı final ve final müsabakaları yapıldı.

Kadınlarda Aleyna Vence-Buğra Eryıldız ikilisi, Aysu Ceylan-Öykü Keskin'i 3-0, erkeklerde de Hasan Hüseyin Mermer-Murat Giginoğlu ikilisi Ali Cebeci-Yusuf Özdemir'i 3-2 yenerek birinci oldu.

Şampiyonada birinci olan takımlar, 23-25 Mart'ta Avusturya'da yapılacak Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandı.

TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kar Voleybolu Türkiye Şampiyonası'nı Artvin'de başarıyla tamamladıklarını söyledi.

Organizasyonun Artvin Belediyesinin ev sahipliğinde yapıldığını aktaran Aslandaş, "Artvinliler kar voleyboluna yoğun ilgi gösterdi. Artvin'in muhteşem doğasında böyle bir şampiyona ilk kez düzenleniyor. Artvin'de artık doğa festivalleri, kültür şenlikleri içinde kar voleybolu şampiyonaları düzenlemek suretiyle hem şehrin tanıtımına hem de bu sporun gelişimine katkıda bulunacağımızı düşünüyorum." diye konuştu.

Aslandaş, gelecek yıl Kar Voleybolu Avrupa Şampiyonası'nın bir ayağını da Artvin'de düzenlemeyi planladıklarına işaret etti.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ise geleceğini turizmde arayan bir kentin, yapması gereken faaliyetler olduğunu ifade ederek, "Yazın yapılan festivallerin üzerine kışın da kayak merkezine ek olarak voleybol turnuvasını ekledik. Turizm kenti olma yolunda ilerlediğimiz için yeni organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Final müsabakalarının ardından ödül töreni düzenlendi.

Şampiyonayı Artvin Valisi Ömer Doğanay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim, İl Jandarma Komutanı Ramazan Gürler ve çok sayıda vatandaş izledi.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu Artvin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title