Haberler

    Aslan Kampa Girdi

    Galatasaray, Antalyaspor maçının hazırlıklarını dün akşam gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı ve kampa girdi.
    Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir araya gelen sarı-kırmızılılar, teknik direktör Fatih Terim yönetiminde takım, taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Sakatlığı devam eden Fernando ile Denayer antrenmanda takımla birlikte yer almadı. Cim-Bom, çalışmanın ardından tesislerde kampa girdi.
    474 maça çıktı

    Bu sezon sadece bir kupa maçında forma giyen Carrasso, görev yaptığı takımlarda bugüne kadar 474 maça çıktı. Bu maçlarda 479 golü kalesinde gören deneyimli file bekçisi maç başına yaklaşık ortalama 1 gol yedi.

    Antalya zorluyor

    Antalyaspor son dönemde Galatasaray'ı oldukça fazla zorluyor. Kırmızı-beyazlılar, ligde Galatasaray ile yaptığı son 20 maçın 13'ünde puan almayı başardı. İki takım arasındaki son 20 lig maçında Galatasaray 7, Antalyaspor 4 galibiyet aldı, 9 maç da berabere bitti. İki takımın İstanbul'da yaptığı 21 maçta, Galatasaray'ın rakibine galibiyet sayısında 12-4 üstünlüğü bulunuyor, taraflar 5 maçta da eşitliği bozamadı.
    2 yıldız isim ceza sınırında

    Galatasaray'da Mariano ve Feghouli, Antalyaspor maçı öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. İki futbolcu da bugün sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve hafta sonu oynanacak Kasımpaşa maçında görev alamayacak.
    Evinde rahat

    Cim-Bom, Türk Telekom Stadı'nda oynadığı son 16 resmi maçta da yenilmedi. Sahasındaki son yenilgisini geçen sezonun 30. haftasında Kasımpaşa karşısında yaşayan Galatasaray, daha sonra çıktığı 16 resmi maçtan 14 galibiyet ve 2 beraberlikle ayrıldı. Aslan, evinde oynadığı son 12 lig maçında ise 11 galibiyet ve bir beraberlik aldı.

    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Florya Metin Oktay Tesisleri Fatih Terim Antalyaspor Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title