Haberler
BBC

Aslanlar Kaçak Avcıyı Parçaladı, Adamdan Geriye Sadece Bir Kaç Parça Kaldı

Güncelleme:

Güney Afrika'daki Kruger Ulusal Parkı'nda kaçak avcılık yapan adam, aslanlar tarafından parçalanarak öldürüldü. Kimliği teşhis edilemeyen adamdan geriye sadece kafası ve bir kaç parça kaldı.

Güney Afrika'daki Kruger Ulusal Parkı'nda büyük kedigilleri kaçak olarak avladığı tahmin edilen bir kişi aslanlar tarafından yendi.

Yerel polisin yaptığı açıklamaya göre adamdan geriye yalnızca kafası ve birkaç parça kaldı.

GERİYE BİR KAÇ PARÇA KALMIŞ

AFP ajansına konuşan Limpopo Polis Sözcüsü Moatshe Ngoepe, haftasonu adamdan geriye kalanları bulduklarını söyledi ve ekledi:

"Anladığımız kadarıyla adam parkta kaçak avcılık yaparken aslanlar tarafından öldürülmüş. Bedeninin tümünü yemişler, neredeyse tümünü. Geriye yalnızca kafası ve birkaç parça kalmış."

KİMLİĞİ TEŞHİS EDİLEMEDİ

Polis henüz adamın kimliğini tespit edebilmiş değil.

Güney Afrika haber sitesi Eyewitness News'e göre adamın öldürüldüğü noktada dolu bir tüfek ve mühimmat bulundu.

KAÇAK AVCILIK ARTTI

Limpopo bölgesinde son yıllarda kaçak aslan avcılığında artış görülüyor. Aslanların beden parçaları Afrika ve diğer kıtalarda geleneksel "ilaçlar" yapmak için kullanılıyor.

Doğal yaşam derneği Born Free Foundation'a göre aslan kemikleri ve diğer beden parçaları özellikle Güney Doğu Asya'da yoğun talep görüyor. Bu bölgede kaplan kemiği bulamayanlar aslan kemiği kullanmayı tercih ediyor.

Ocak 2017'de de Limpopo'da üç erkek aslan zehirlenmiş, kafaları ve pençeleri kesilmiş bir halde bulunmuştu.

BBC

Güney Afrika Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

KARA KUTU:

Ne derler! Ava giden avlanir ava giderken bunuda hesaba katmak lazim bu kalaharide olabilir afrindede olabilir ama avlandiktan sonrada bas bas bagirmiyacaksin.

4
4
yanıtYanıtla
nuri:

aslan kanaryayı parçalamış

6
2
yanıtYanıtla
kanarya:

ıngaaaaa ıngaaaaaaaa ıngaaaaaaaaa

yanıt0
yanıt1
Maraz ali:

afiyet olsun

7
0
yanıtYanıtla
algıda seçicilik:

Arkadaş ilk okuduğumda GS nin liderliği için atılmış başlık sandım. Allah rahmet eylesin. Kötü olmuş.

2
2
yanıtYanıtla
hhh:

Aslanlar işini bilir...

2
1
yanıtYanıtla
ZULU:

Ava giden avlanır. Aslan avına 6 kişiden az çıkılmaz. 8 yön kontrolü diye bir şey vardır aslan avında yoksa tuzağa düşersin. Z hattı (pusu), T Hattı veya domuz avındaki gibi pusular aslanda işe yaramaz. 8 yön kontrollü 4 lü atlatmalı sarma avcı hatlı av yapılır. Bunu da en iyi Afrika yerlileri Zulu''lar yaparlar. Meraklısına not.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title