Haberler

"Oğlum Bak Git" Videosuyla Viral Olan Çocuk Sonunda Konuştu

Güncelleme:

İnternette bir dönem tıklanma rekorları kıran "Oğlum bak git" videosunda temizlik işçisinin üstüne yürüyen Yasin Karaaslan yıllar sonra konuştu: Beni görenler "Oğlum bak git" diyor.

İnternette tıklanma rekorları kıran "Oğlum bak git" videosunda bir temizlik işçisinin üstüne yürüyen ve o dönem bu görüntüleriyle büyük tepki çeken Yasin Karaaslan yıllar sonra konuştu: "Çocukken yaptığım bir hataydı. Bu konuyla ilgili sürekli şaka yapılıyor. İşyerimde beni görenler 'Oğlum bak git' diyor."

TEMİZLİK İŞÇİSİNİN ÜZERİNE GİTMİŞTİ

2012 yılında internette tıklanma rekorları kıran, bu sözlerin yazılı olduğu tişörtler yapılan, aynı isimle bir film bile çekilen "Oğlum bak git" videosunda elindeki kemerle bir temizlik işçisinin üstüne yürüyen Yasin Karaaslan şimdi 22 yaşında. Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde videonun kayda alındığı tarihte 16 yaşında olan Karaaslan, belindeki kemerini çıkartarak belediyenin temizlik işçisi Selçuk Kahraman'ın üzerine yürümüştü.

Kısa süreli tartışmanın ardından Kahraman, elindeki süpürgeyle Karaaslan'ı darp etmişti.

VİDEODAN SONRA ÜNLÜ OLDU

Karaaslan, "Videodan sonra beni yolda görüp fotoğraf çektirmek isteyenler oldu. Çocukken yaptığım bir hataydı, bir daha asla yapmam. Şu an aynı olay başıma gelecek olsa konuşarak sorunu çözmeye çalışırım" dedi.

BENİ GÖREN, OĞLUM BAK GİT! DİYOR

Fabrikada çalıştığını da belirten Karaaslan "İşyerinde sürekli bu konuyla ilgili şaka yapıyorlar. Beni gören 'Oğlum bak git' diyor.

Arada sırada tekrar videoyu açıp izliyorum. Kendime çok gülüyorum" diye konuştu.

TEMİZLİK İŞÇİSİYLE YOLDA KARŞILAŞIYORDUK

Olaydan sonra 2 kez Selçuk abiyle yolda karşılaştık. Aramızda elbette ki bir kırgınlık var. Bakışıyorduk ama hiç konuşmadık.

SÜPÜRGE BELEDİYEYE İADE EDİLMİŞTİ

Temizlik işçisi Selçuk Kahraman hakkında, kemeriyle üstüne yürüyen ve tüm ısrarlarına karşın yanından ayrılmayan Yasin Karaaslan'ı darp ettiği gerekçesiyle 'kasten yaralama' suçundan 1.5 yıldan 3 yıl 9 aya kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Gölcük Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Kahraman 740 lira para cezasına çarptırılıp hükmün açıklanması geri bırakılmıştı. Kahraman'ın olayda kullandığı süpürgenin ise Gölcük Belediyesi'ne iadesine karar verilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Selçuk Kahraman Komik - İlginç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

Sinan:

İşte Türkiye''de ki iğrenç Sosyal Medya budur. Bu pislik çocuk meşhur olurken, çocuğun tüm pisliklerine rağmen sabredip en son dayanamayıp vuran o adam ne zorluklar çekmiştir kim bilir. . .

50
1
yanıtYanıtla
Cahile laf anlatma:

GERIZEKALI SENIN YUZUNDEN BELEDIYE ISCISI COPCU ISSIZ KALDI

22
1
yanıtYanıtla
KILLI:

TEMİZLİK İŞÇİSİNİ DE İŞİNDEN ETMİŞ SİVİLCELİ ERGEN.

20
1
yanıtYanıtla
Taşeron Sağlıkçı:

Bir gün senide kemerler döverler umarım o adam asgari ücretle geçiniyor maaşının yarısından fazlasını ceza olarak ödemiş kimbilir ne sıkıntılar çekti. Birde utanmadan marifetmiş gibi konuşuyor. Adaletimizede yazıklar olsun diyorum!

16
1
yanıtYanıtla
Hakan:

Yetisen nesile bak nesile. Ahmak yiginlari. Ise yaramaz bakteriler

14
3
yanıtYanıtla
14 asir once:

Sen oyle bir dayak hak etmissinki ama neyyse

12
0
yanıtYanıtla
şakir:

yıllar sora yine güldürdü :) efsaneler ölmez.

4
7
yanıtYanıtla
Hacivat:

Copcu kardesin eline saglik iyi kasimis??????

9
0
yanıtYanıtla
Ceyhanlı:

Çocuklarda saygı edep öncedeydi şimdiki nesil çok kötü bilmiyorum nasıl düzelirler ama aile ve okul çok önemli ilk bunları bilgilendirmek lazım

9
0
yanıtYanıtla
Fark:

Ne sacma haber cocuk meshur olmadi tam tersine rezil oldu hemde bu cümleyi ömrünün sonuna kadar duyacaktir yani ömrünün hatasini yapti diye biliriz cöpcü abiye gelince bos yere ceza aldi

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title