Haberler

    Beşiktaşlı Esnaf, Talisca İçin Bonservis Kutusu Yaptı

    Güncelleme:

    Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Anderson Talisca'nın bonservisinin alınmasını isteyen esnaf, dükkanına yardım kutusu koydu.

    Beşiktaş'ta ligin ikinci yarısına fırtına gibi başlayan Talisca'nın ortaya koyduğu performans siyah beyazlı taraftarları harekete geçirdi. Son 4 maçta attığı 6 golle dikkatleri üzerine çeken ve yeniden Beşiktaş camiasının sevgilisi haline gelen Brezilyalı oyuncunun bonservis sorununu çözmek için ilginç bir yöntem bulundu.

    DESTEK SAĞLAMAK İÇİN KULÜBE GÖNDERECEK

    Benfica'dan 2 sezonluğuna kiralanan ve 20 milyon Euro'luk (93 milyon TL) satın alma opsiyonu 31 Mayıs'ta sona erecek olan Brezilyalı futbolcunun tapusunun alınmasını isteyen Beşiktaşlı bir esnaf dükkanına 'Talisca bonservis kutusu' yaptı.

    14 GOL 3 ASİSTİ VAR

    Buraya atılacak paraları Talisca'nın bonservisine katkı sağlamak için kulübe vereceğini açıklayan esnaf sosyal medyada da büyük ilgi çekti. Bu sezon toplamda 14 gol 3 asistlik performans gösteren Brezilyalı oyuncunun sezon sonunda bonservisinin alınması için sosyal medyadan bu kampanyaya destek yağdı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Beşiktaş Spor Haberler

    500

    Yorumlar (14)

    abdullah:

    Ulan şu komediye bak yav ay sonunu nasıl getirecem diyen zavallılar milyon dolarları olan birine para vermek için para topluyo...

    12
    0
    yanıtYanıtla
    RACO:

    millet ayvayı yemiş bunlar ne dertte

    8
    0
    yanıtYanıtla
    sss:

    allah akıl fikir versin size 3 kuruş ekmeğe muhtaç insanlar var, sokaklardakine etsene madem çok düşüncelisin elin adamı milyonları alıyorken , klüpdekilerin çoğu eogist iş adamlarından kurulu milyonları var alsınlar onlar

    8
    0
    yanıtYanıtla
    Nürnberg:

    Allah akil fikir versin bunlara

    6
    0
    yanıtYanıtla
    KUZEY ATEŞDAĞLI:

    Şaka dimi bu, yok hayır değilse acilen uyuşturucuyu ve tineri bırakmalısınız çünkü,yahu ne boş insansınız be kardeşim....

    3
    2
    yanıtYanıtla
    Türk:

    Elin gavururna ne kadar değer vermeye meraklıyız anlayın ne haldeyiz

    3
    1
    yanıtYanıtla
    Sibel esila:

    Zengini zengin ediyorlar bunlar delirmis

    3
    0
    yanıtYanıtla
    xx:

    Kulubün ne kadar borcu var biliyon mu?

    yanıt1
    yanıt0
    HOCAEFENDİ:

    iyice saçmaladı millet kutunun üzerine yazsana afrin şehitlerinin ailesi gazilerimiz ekmeğe muhtaç kişiler için yardım kutusu diye sanki kulübün çok ihtiyacı banane elin taliscasından önce kendi ülkem kendi şehitim kendi gazim koymuşum taliscaya

    3
    0
    yanıtYanıtla
    hocalığını yesinler:

    Devletimizin ekonomisi iyi gidiyor ve memlekette fakir kalmadı hepsine bakıyoruz diyorlar. Sen şimdi devlet büyüklerimize ''''şehit ailelerine bakmamakla gazilerle ilgilenmemekle'''' mi suçluyorsun. ?Yoksa onlara yalancı mı diyorsun. ?

    yanıt0
    yanıt0
    Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title