Haberler

    Galatasaray Odeabank'ta Tüm Oyuncular Serbest Kalabilir

    Güncelleme:

    Galatasaray Erkek Basketbol Takımı oyuncuları, paralarını alamadıkları için kulübe ihtar çekti. Oyuncuların hepsi bir anda serbest kalabilir.

    Galatasaray Odeabank'ta uzun süredir maaş alamayan tüm oyuncuların serbest kalma hakkı ortaya çıktı.

    Oyuncuların alacakları 4 aya kadar ulaştı. Sezon boyunca sadece 2 maaş alabilen sarı kırmızılı oyuncular kulübe ihtar yolladılar. Dün ödeme sözü veren yönetim oyunculara herhangi bir ödeme yapmayınca tüm basketbolcuların serbest kalma hakkı ortaya çıktı.

    OYUNCULAR MAÇA ÇIKMAK İSTEMİYOR

    Ödeme yapılmaması halinde oyuncular, maçlara çıkmak istemediklerini bildirdiler. Bu durumda Galatasaray'ın hükmen yenilgiler alması söz konusu olacak.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
    500

    Yorumlar (5)

    selim:

    darısı futbol kulübünün başına bunlar daha iyi günleriniz

    3
    5
    yanıtYanıtla
    !:

    Basketbol ile futbolu birbirine karistiranlara güzelim ülkemin insani ne desin? Sizler hic Amatör branş diye bisey duymadinizmi? Peki GALATASARAY SPORTİF A. Ş diye bisey duydunuzmu? Yorum yok. . . saglicakla kalin

    5
    2
    yanıtYanıtla
    .:

    cok bilmşlik yapma mal herkes biliyor sonuçta bu braşlarda galata sarayın degilmi salak kalmış birde ukala ukala yok şunu biliyonmu yok şunu duydunuzmu gerizakalı

    yanıt1
    yanıt2
    SES İSTEMEM:

    DAHA BETER OLUN. EEE NE DEMİŞLER ALMA FENERİN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE;))

    2
    4
    yanıtYanıtla
    Ceyhanlı:

    Koca kulübü bitirdi bu başkanlar ve yöneticiler kendi ceplerini doldurdular kulübü batırdılar aynı siyasiler gibi yazık

    4
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title