Haberler

Vefatının 100. Yılında Serdar-ı Hakan Abdülhamid Han"

Tarihçi-Yazar Yavuz Bahadıroğlu, Sultan 2. Abdülhamid'e yapılan operasyonun bugün de oynanmaya çalışıldığını belirtti.

Bahadıroğlu, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Denizli İl Temsilciliğinin Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde Sultan 2. Abdülhamid Han'ın vefatının 100. yılı dolayısıyla düzenlediği "Vefatının 100. Yılında Serdar-ı Hakan Abdülhamid Han" adlı konferansta yaptığı konuşmada, Türkiye'de önemli bir sürecin yaşandığını, hep beraber tarihe şahitlik edildiğini belirtti.

Sultan 2. Abdülhamid Han'a ders kitaplarında yıllardır "kızıl sultan" dendiğini dile getiren Bahadıroğlu, şöyle konuştu:

"Ne dönemini kavrayabildik ne politikasını anlayabildik. Öldükten 100 sene sonra bir padişah anılıyorsa o defter kapanmamış, hesaplaşma bitmemiş, onu yıkanlardan gerektiği gibi hesap sorulmamış, alçaklıkları ders kitaplarına geçirilmemiş, çocuklarımıza öğretilmemiş demektir. Sultan 2. Abdülhamid'e yapılan operasyon bugün de oynanmaya çalışılmaktadır."

Bu memleketin kahramanının da haininin de çok olduğunu dile getiren Bahadıroğlu, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin başarıya ulaşması halinde Türk bayrağının yanında muhtemelen ABD bayrağının çekilmiş olacağını söyledi.

Milli şair Mehmet Akif Ersoy'un "Cihan yıkılsa emin ol bu cephe sarsılmaz" mısralarını okuyan Bahadıroğlu, "Bu millet yıkılmaz, ABD'ye rağmen yıkılmaz, İsrail'e rağmen yıkılmaz, Pkk, PYD, YPG, DEAŞ çerez, çekirdek gelir bu millete. Biz Preveze'den, Varna'dan, Kosova'dan gelen bir milletiz, Çanakkale'den Sakarya'dan gelen bir milletiz. Düşsek bile düştüğümüz yere bayrağımızı diker devletimizi yeniden inşa ederiz." dedi.

Yavuz Bahadıroğlu, şöyle devam etti:

"Ayıdan post, gavurdan dost olmaz. Gavurdan dost edindik edineli maalesef ayağa kalkamıyoruz. Paranızla size vermediği silahları parasız, hibe olarak sizin düşmanlarınıza, üstelik de kendisinin terör grubu olarak tanıdığı PKK'nın yan kollarına veriyor. O zaman gene bir atasözümüzü hatırlıyorsunuz. 'Kötü komşu insanı mal sahibi eder' diyorsunuz. Ar-Ge çalışmalarınızı yapıyorsunuz, teknolojinizi kuruyorsunuz. Yerli silahla, milli silahla PYD'nin, PKK'nın anasını ağlatıyorsunuz. O silahları yapamasaydınız işte o attığınız fırtına obuslerini inine sokamayacaktınız. Bugünlerde 'kedi aslanı boğsun' diye hazırlanan senaryo çöküyor. Bugünlerde ABD'nin çöküş süreci başlıyor, o günleri yaşıyoruz. İki kişi bu harekatı doğru anlıyor. Biri Sayın Recep Tayyip Erdoğan, neden orada olduğunu, neden orada olması gerektiğini çok iyi biliyor. Bir de bunu Devlet Bahçeli çok iyi biliyor."

Bahadıroğlu, çok sayıda kişinin izlediği konferans sonunda kitaplarını imzaladı.

Kaynak: AA / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Denizli Türkiye PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title