Haberler

    Şampiyonlar Liginde Tottenham, Juventus Cehenneminden Çıktı

    Güncelleme:

    Şampiyonlar Liginde Juventus, 2-0 öne geçtiği maçta Tottenham'la berabere kalarak rövanş öncesi avantaj kaybetti.

    İtalya temsilcisi Juventus, Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Allianz Stadı'nda konuk ettiği İngiliz ekibi Tottenham ile 2-2 berabere kaldı.

    Siyah-beyazlı ekip, Arjantinli golcüsü Gonzalo Higuain'in 2'nci ve penaltıdan 9'uncu dakikalarda ağları sarsmasıyla rakibi karşısında 2-0 öne geçti. Ataklarını sıklaştıran Tottenham, 35. dakikada yıldız oyuncusu Harry Kane ile fileleri havalandırdı ve skoru 2-1'e getirdi.

    HIGUAIN PENALTI KAÇIRDI

    İlk yarının uzatma dakikalarında bir penaltı daha kazanan Juventus'ta topun başına geçen Higuain'in şutunda meşin yuvarlak direkten döndü ve ilk yarı, ev sahibi ekibin 2-1 üstünlüğüyle kapandı.

    ERIKSEN'İN GOLÜ SKORU BELİRLEDİ

    İkinci yarıda oyunun kontrolünü ele alan Tottenham, 71. dakikada Christian Eriksen'in golüyle skoru 2-2'ye getirdi ve karşılaşma, bu skorla sona erdi.

    Bu müsabakaların rövanşı, 7 Mart Çarşamba günü oynanacak.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Tottenham Juventus Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (3)

    (GALATASARAYLIYIM):

    helal olsun şampiyonlar liginde beşiktaştan sonra ki favorim tottenham.

    2
    2
    yanıtYanıtla
    UUR:

    ULANN JUVE YENİLMEDİĞİNE ŞÜKÜR ETSİN ADAMLAR JUVEYE 75 DAKİKA DEFANS YAPTIRDI BÜYÜK SÜPRİZ OLABİLİRİZ İNGİLİZLER FİNAL OYNAYABİLİR BURAYA YAZIYORUM

    2
    0
    yanıtYanıtla
    GÖKÇEK WEDERSON:

    eriksen erik gibi oyuncu maşallah

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title