Haberler

Federasyon, Başkanla İlişkisi Çıkan Futbolcuyu Maçlardan Men Etti

Güncelleme:

Paraguay Futbol Federasyonu, kulüp başkanıyla ilişkisi ortaya çıkan futbolcuyu, soruşturma sonlanana dek maçlardan men etti.

Paraguay'da birinci ligde yer alan Rubio Ñu de Luque kulübü dünya gündemini salladı. Kulüpte forma giyen Bernardo Gabriel Caballero ile kulüp başkanı Antonio González'in ilişkisi ortaya çıktı. İkilinin yatakta çekilen görüntülerinin basına sızdırılmasıyla büyük skandal ortaya çıktı. Bugün ise olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

SORUŞTURMA SONUNA KADAR MAÇLARDAN MEN EDİLDİ

Bugün, Paraguay Futbol Federasyonu olayla ilgili soruşturma başlattıklarını açıkladı. Öte yandan, Caballero'nun soruşturma sonuçlanana kadar müsabakalardan men edildiği açıklandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Paraguay Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

Nesrin:

Ben Müslümanım tunç!, benim dinim İSLAM''dır. ALLÂHU TEÂLA Yüce Kitabı KURAN''I KERİM''de kimin nereye gideceğini bildirmiştir. Lut kavmide eşcinsel olduğu için helak edilmiştir. Helak edilenler cehenneme girer. Gidip te dönen yok diyorsun ya. . Gidip dönen olsa zaten dünyadaki herkes İmân eder, bu durumda ''imtihanın'' anlamı kalır mı? Önemli olan gidip gelen olmadan iman etmen. . . SANA DELİL OLARAK KURAN YETMİYOR MU? SANA PEYGAMBERİNİN SÖZLERİ YETMİYORMU ? Bana yetiyor. . . sana da yetsin

10
1
yanıtYanıtla
Vatansever:

Yaşadığın gibi ölürsün. Ve Şüphesiz ki öldüğün gibi de dirilirsin. Aklı olanlar için Kuran-ı Kerim ve Hadis''i Şerifler yeterli . Öbür tarafta bulaşık yıkatmıyorlar bunu da not bir kenara

8
0
yanıtYanıtla
NESRİN:

GİDİP TE DÖNEN Mİ VAR ? DİYENLERE SESLENİYORUM. . !Ebubekir ne kadar mucize gördüyse Ebucehilde aynı şeyleri gördü, yani ikiside sadece Peygamberi gördü ve Kur''anı. . Birisi tamam dedi bu kadarı bana yeter TESLİM OLDUM ALLAH''A, diğeri dedi bana yetmez, şu ölenler de bi dirilsin de görelim. . İŞTE İMTİHAN BUYDU ARKADAŞLAR. . GÖRMEDEN TESLİM OLAN CENNETİ KAZANDI, İNAT EDEN KAYBETTİ. . . BU DÜNYA BOŞ YERE YARATILMADI, VE SAHİPSİZ DE BIRAKMADI ALLÂH, PEYGAMBER GÖNDERDİ, KİTAP GÖNDERDİ. . YETMEZMİ. . ?

8
0
yanıtYanıtla
GÜZİN ABLA:

ERKEKLER DAHA FAZLA PRİM YAPIYOR ARTIK KIZLAR ŞANSINIZA KÜSÜN

1
5
yanıtYanıtla
Nesrin:

Bu bir cinsel tercih meselesi değil, sapıklıktır! Midem bulandı, ALLÂH''ın azabı sadece inananlar için değil, tüm insanlar içindir. Aklı olan sadece ahiretine hazırlanır. .

6
0
yanıtYanıtla
SELMA C.:

Bu türden olanları başka bir gezegene göndermek gerek aynı havayı solumak bile ağır geliyor

3
0
yanıtYanıtla
fevzi:

Bu ne kepazelik

3
0
yanıtYanıtla
cosmos:

nesrin e katlıyorum aynen katılıyorum yüzde yüz katılıyorum bu kadar basit kurani bir cevap vermiş

0
2
yanıtYanıtla
Kıllanan Adam:

Eşcinsellik tercih değil tıbbii bir rahatsızlıktır tedaviside mümkün bildigim kadariyla..Kadin veya erkek farketmez ..ancak ülkeden ülkeye algi değişiyor..mesaleTürkiye de bir erkek icin karisinin lezbiyen ilişki yaşaması aldatma olarak görülmüyor nerdeyse,aslinda karısı aldatiyor erkegi ,kadin kadına da olsa ortada bir sadakatsizlik var...eşcinselliği normal görenlere bir sorum olacak.. farzedelim dünyadaki tüm insanlar eşcinsel!!! İnsan nesli nasıl devam edecek???

0
1
yanıtYanıtla
Kıllanan Adam:

Banu benim soylediklerimi tekrar etmissin cevabinda ,dunya duzeninin erkek kadın uzerine kurulduğunu,hormon bozuklugu demişsin bende tibbi rahatsizlik dedim..ayrıştigimiz nokta sen bu bir kimlik demişsin bende diyorum ki kadin erkek dışında üçüncü bir kimlik yoktur.. birde ben görüşlerimi medeni bir şekilde yazarim hakaret etmeden kirmadan dökmeden sende oyle yap.. yapamiyorsan en azindan insan taklidi yapmaya çalış...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title