Haberler

Sokak Ortasında Dehşet! Nişanlısının Boğazını Sıkıp Tartakladı

Güncelleme:

Adana'da 30 yaşındaki genç, sokak ortasında nişanlısının boğazını sıkıp tartakladı. Dayakçı genç müdahale eden vatandaşlara "Önemli bir konu değil." diye çıkıştı.

Adana'da 30 yaşlarında bir genç, sokak ortasında nişanlısı olduğunu söylediği genç kızın boğazını sıkıp, tartakladı.

GENÇ KIZIN BOĞAZINI SIKTI, TARTAKLADI

Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, nişanlı olan bir çift sokak ortasında tartışmaya başladı. Erkek, yanındaki, genç kızı duvar kenarında sıkıştırıp tartıştıktan sonra boğazını sıkıp, tartakladı.

Sinirlerine hakim olamayan adam, genç kızın yardım istemesi üzerine ağzını kapattı.

GENÇ KIZIN AĞZINI KAPATTI

Nefes alamayan genç kız, öfkeli adamın elinden uzun süre kurtulmaya çalıştı.

Bu sırada yoldan geçen vatandaşlar olaya müdahale etmek istedi.

NİŞANLIYIZ DEDİ, ÖNEMLİ BİR KONU OLARAK GÖRMEDİ

Nişanlısı olduğunu iddia ettiği kızı bırakmak istemeyen adam ise vatandaşlara, 'Nişanlıyız, önemli bir konu yok" dedi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, genç kızı adamın elinden kurtardı. Çiftin birbirlerinden şikayetçi olmaması üzerine polis olay yerinden ayrıldı. Çift daha sonra birlikte uzaklaştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seyhan 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (31)

SAMET:

bozzzzuukkkkk memleket adana

6
2
yanıtYanıtla
BİLAL:

Adanaya laf etmek çok büyük suç sanki yalan söylüyoruz

yanıt1
yanıt2
BİLAL:

ADANALİ zaten bizde adanalılar demiyoruz dikkat edersen

yanıt1
yanıt0
ıyı:

şerefsiz kadına gücü yetiyor

2
5
yanıtYanıtla
0101:

Adanalilara laf soyleyenler memleketiniz sutden cikmis ak kasik adanayi karalayin anca en cok sehiti veren memleketlerden biri adana gelinde yigitli gorun.adanada gelinde nekadar karisik bir gorun oyuzden tutupta butun adanalilara laf soylemeyin haberi yapanda duzgun bi baslik la yapmaz zaten adanayi karalamak icin herturlu basligi atiyolar.

0
6
yanıtYanıtla
EROL:

Adanalıyık Allahın adamıyık

1
5
yanıtYanıtla
RACO:

bu adanayı haritadan çıkaralım içindekileride türkiyeye yayalım bence ne lan bu her gün 40 tane adana haberi bu kadar rezil bi yermi burası gerçektende?

6
0
yanıtYanıtla
ELİT BAAYAN:

RACO defol git, neden Türkiye ye yayıyormuşsunuz, bir onlar eksikti zaten İstanbul da. Elitler olarak bıktık usandık artık.

yanıt0
yanıt1
RACO:

tamam la tamam yaymıyom kalsınlar orda birbirlerini yesinler sende rahat et nişantaşında :))

yanıt2
yanıt0
ELİT BAAYAN:

Raco m biraz olsun rahatladım, ama daha fazlası lazım yardımcı olur musun.

yanıt0
yanıt0
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title