Haberler

Yanan Kadını Kurtarmak İçin Mahallesi Seferber Olmuş

- Yanan kadını kurtarmak için mahallesi seferber olmuş Kimliği tespit edilemedi Üzerindeki kimlik sahteymişİZMİR - İzmir'in Konak ilçesinde, sokak ortasında yanarak hayatını kaybeden kimliği belirsiz kadının üzerinde çıkan kimliğin sahte olduğu öğrenilirken kimliğinin belirlenmesi için...

- Yanan kadını kurtarmak için mahallesi seferber olmuş

Kimliği tespit edilemedi

Üzerindeki kimlik sahteymiş

İZMİR - İzmir'in Konak ilçesinde, sokak ortasında yanarak hayatını kaybeden kimliği belirsiz kadının üzerinde çıkan kimliğin sahte olduğu öğrenilirken kimliğinin belirlenmesi için polis ekipleri çalışma başlattı. Henüz nasıl yandığı belirlenemeyen kadını söndürmek için mahalle sakinlerinin battaniye ve suyla söndürmeye çalıştıkları öğrenildi.

Olay, bugün saat 03.00 sıralarında Kubilay Mahallesi 1030 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, sokaktan çığlık sesleri geldiğini duyan mahalle sakinleri, durumdan şüphelenerek dışarıya çıktı. Bu sırada, genç bir kadının yandığını gören vatandaşlar, kadının üzerine battaniye atarak ile müdahale etti. Olayın ardından mahalle sakinleri, durumu 112 sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gele sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri, yanarak ölen kadının üzerinden bir kimlik bulurken bu kimliğin sahte olduğu ileri sürüldü. Kimliği belirsiz kadının cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken polis ekipleri kadının nasıl yandığını ve kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

Mahalle sakinleri söndürmeye çalışmış

Mahalle sakinleri ise yanan kadının şokunu hala yaşamaya devam ediyor. Hava aydınlandığında olay yerinde toplanan mahalle sakinleri, yanan kadının kim olduğunu bilmediklerini söyledi. Olayın olduğu yerde oturan mahalle sakinlerinden Nurettin seçilmiş, "Gece 02.00 sıralarıydı. Bir bağırma sesi geldi. Çocuk, kadın bağırtısı gibi bir şeydi. Ben umursamadım. Sonra komşular çıkmışlar, bakmışlar birisi yanıyor orada. Üstüne battaniye atıp, su ile söndürmüşler. Ben çıktığımda sönmüştü. Kim olduğunu bilmiyorum, mahalleden de tanıyan yok yanan kişiyi" dedi. Bir başka mahalle sakini Rafet Seçilmiş ise, "Torunum benim üst katımda kalıyor. Bana bağırdı, 'Dede, dede bir tanesi kendini yakıyor' dedi. Yanan şahıstan alevler yükseliyordu. Torunum battaniyeyi aldı gitti üzerine örtüp söndürmeye çalıştı. Arkadan komşular çıktı, su döktüler söndürdüler" dedi. Emrullah Kara ise, "Komşu bağırdı, kızım dışarı çıktı baktı. Kızım, 'Birisi yanıyor' dedi. Koştum dışarı çıktım. Araba yanıyor diye gördüm. Önümde araba vardı ve battaniyenin altında birinin olduğunu bilmiyordum. Sonra komşular su getirdi, söndürdük" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Konak İzmir 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title