Haberler

Kocası İstedi, O Yaptırdı! Estetik Ameliyatlara 5 milyon Sterlin Harcadı, Kediye Benzedi

Güncelleme:

Sosyetenin tanınan isimlerinden, ABD'de yaşayan İsviçreli Jocelyn Wildenstein kocasının istediği estetik ameliyatlar için 5 milyon sterline yakın para harcadı.

Plastik cerrahi bağımlısı Jocelyn Wildenstein, 2008'de hayatını kaybeden kocası Alec Wildenstein'i memnun etmek için ameliyatlarına milyonlarca dolar pompaladı.

HEPSİNİ KOCASI İÇİN YAPTIRDI

Sanatla uğraşan ve kedi seven kocası için 5 milyon sterlin harcayan Jocelyn, ameliyatlar için 5 milyon sterlin harcamış ve görünüşünden oldukça memnun. Üst ve alt göz kapağı ameliyatı, kaş kaldırma, yüz germe, dudak dolgun enjeksiyon, çene büyütme, yağ greftleme ve yanak implantları yaptıran 71 yaşındaki kadın, plastik cerrahiye bağımlılığı olmadığını iddia ediyor.

DEVAM EDECEK

Eşi ile boşandıktan sonra 80 milyon sterlin değerinde nafakaya hak kazanan kadın ameliyatlara devam edeceğini söylüyor. 10 milyon sterlin değerindeki bir dairede oturan İsviçreli kadın, Fransız aktris ve ikonik seks sembolü Brigitte Bardot ile karıştırıldığını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (32)

SELMA C.:

Adam bu kadar para harcayıp uğraşacağına kediyle evlenseydi

28
1
yanıtYanıtla
mert:

en son eşşeğe dünüşürse şaşmayın çümkü beyin yoksa herşey olabilir. ilkönce insan olmayı öğren

23
0
yanıtYanıtla
hakkı aydın bulut:

yorumuna hayran kaldım kardaş doğru söyledin gerçekten bu eşşek olabilir insanlar ekmek bulamıyor bunun derdine bak kardaş sen az bile demişsin

yanıt8
yanıt0
Seda:

Ne kediye benzemesi ya.resmen canavara dönüşmüş.çokta güzelmiş zamanında.doğal kalsaymis yaşının güzeli olurmuş.ödüm koptu resmen.bülent ersoy bunun yanında kainat güzeli kalır ??

18
3
yanıtYanıtla
CONI:

o paraya kendimi klonlatirim lan ben suratin haline bak

18
1
yanıtYanıtla
Edaa:

Para cok akil yok bu nee

18
0
yanıtYanıtla
Faruk:

Allah akıl fikir versin

14
0
yanıtYanıtla
123:

gece görsem altıma ederim yeminle,

11
0
yanıtYanıtla
GRBMRZ SİVEREK:

Dünya nüfusu çoğaldıkça.insan nüfusu azalır

9
2
yanıtYanıtla
lambaya püf de:

Ne fanteziymiş arkadaş

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title