Haberler

    İlkay Gündoğan, 14 Şubat'ta Memleketine Engelli Taşıma Aracı Hediye Etti

    Güncelleme:

    Manchester City'nin Türk asıllı futbolcusu İlkay Gündoğan, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde memleketi Balıkesir'in Dursunbey ilçesine engelli taşıma aracı hediye etti.

    Şampiyonlar Ligi'nin Son 16. Turu ilk maçında Basel'e karşı müthiş bir performans sergileyen ve bu performansını iki golle süsleyen İlkay Gündoğan ; 14 Şubat Sevgililer Günü'nde yine örnek bir davranış sergiledi.

    Memleketi Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde belediyenin engellilere yönelik başlattığı 'Hayatı paylaşmak için engel yok' projesine destek veren ünlü futbolcu, 14 Şubat'ta sevgilisine tektaş yüzük almak yerine, engellilerin hizmetinde kullanılması için bir engelli aracı hibe etti. Aracın önümüzdeki günlerde Dursunbey Belediyesi'ne teslim edilmesi bekleniyor. Belediye bünyesinde oluşturulan çağrı merkezini arayan her engelli vatandaşın bu imkandan faydalanmasını isteyen Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan konu ile ilgili şunları söyledi:

    "VATANDAŞLARIMIZ NEREYE GİTMEK İSTERSE ORAYA GÖTÜRÜLECEK"

    "Belediye olarak başlattığımız 'Hayatı paylaşmak için Engel yok' projesi kapsamında 662 10 10 numaralı bir çağrı merkezi oluşturduk. Sağ olsun İlçemizin gururu İlkay Gündoğan ve Babası İrfan Gündoğan Beyler bu projemiz ile yakından ilgilendiler. Artık engelli vatandaşlarımız, çarşıda pazarda veya her hangi bir yerde, bir şeye ihtiyaç duyduklarında; hatta evde canları sıkıldığında bile, hemen bu hattımızı arayacaklar. İlkay kardeşimizin Sevgililer Günü'nde hibe ettiği araç ve ekibimiz, arayan vatandaşımızın kapısında olacak. Artık vatandaşımız nereye gitmek istiyorsa oraya götürülecektir. Bu vesile ile daima maddi ve manevi her türlü destekleri ile yanımızda hissettiğimiz İlkay ve İrfan Gündoğan Beylere çok teşekkür ediyorum.Unutmamak gerekir ki hepimiz birer engelli adayıyız."

    Kaynak: Skorer / Spor

    İlkay Gündoğan Dursunbey Basel Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500

    Yorumlar (8)

    Adınızı Yazın:

    Gerçekten sana helal olsun, Allah yolunu hep açık etsin.

    15
    0
    yanıtYanıtla
    sahin:

    Bu İlkayın ilk yardımı değil düzenli olarak yardımlar yapıyor. Bazı arkadaşlar yeni görüyor sanırım. sa

    6
    0
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    böyle haberlerle gelin bize ya kim napmış ne etmişi bırakında. . .

    6
    0
    yanıtYanıtla
    Pircioğlu:

    Allah senden razı olsun ! Gönlü büyük insan . . .

    5
    0
    yanıtYanıtla
    ali purtturan:

    türkiye nin 90 ı zihinsel engelli zaten, aday olsa ne olur.

    2
    2
    yanıtYanıtla
    Balıkçı tarık:

    helal olsun sana İLkay , gerçek yardımseverlik budur. öyle hikayeden ahkam kesen birsürü durumu iyi insan var böyle şeyler düşünmüyorlar.

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    allah daha çok versin. gönlü zengin helal olsun. parası olmayan adam zaten nasıl yaptırsın?? parası olanda umursamaz olabiliyor böyle gönlü güzel insanlar oldukça ümidimiz daha çok artıyor

    3
    0
    yanıtYanıtla
    çomarlarla dans:

    çomarlar içinde zihin açacak bir şeyler bağışlayabilir mi?

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title