Haberler

14 Şanslı Çift Dünya Evine Girdi

14 şanslı çift dünya evine girdi Mutluluğa NeoPlus'ta 'Evet' dediler Sevgililer Gününe özel 14 çift evlendi Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç;

14 şanslı çift dünya evine girdi

Mutluluğa NeoPlus'ta 'Evet' dediler

Sevgililer Gününe özel 14 çift evlendi

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç;"Tüm sevgiler 14 Şubat'ta kutlanmalı"

Güzel bir günde evleniyorlar"

ESKİŞEHİR - JLL Türkiye tarafından yönetilen NeoPlus Outlet ile Tepebaşı Belediyesi işbirliğinde hazırlanan nikah töreniyle 14 çift mutluluğa 'Evet' dedi.

Aylar öncesinden Tepebaşı Belediyesine başvuruda bulunanlar arasından seçilen çiftler, Başkan Ahmet Ataç'ın kıydığı nikah ile ömür boyu mutluluğa adım attı. Yaşları 25 ile 65 arasında değişen 14 çiftin heyecanları yüzlerine yansıdı. 14 Şubat Sevgililer Gününe özel düzenlenen törenin sunumunu da sevilen oyuncu Gaye Turgut Evin yaptı. Aileler de bu özel günde çiftlerin mutluluklarına ortak oldu. Tören öncesinde tüm çiftleri tek tek tebrik eden Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, mutluluklar diledi.

"Hayatları boyunca bu güzelliği yaşasınlar"

Nikah töreninde konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, "14 Şubat Sevgililer Günü diye nitelendirilen hoş bir gün ama sadece sevdiği insanlar arasında değil, bir insanın vatanına bayrağına, hayvanına, doğaya sevgisi bunların hepsi bence 14 Şubat'ta kutlanması lazım. Ama bugün biz, 14 çiftimizin bu tarihte nikahlarının kıyılması için başvurdular ve NeoPlus ile böyle güzel bir etkinliği beraber gerçekleştiriyoruz. Ben şimdiden çiftlerimize, ailelerine hayırlı olsun diliyorum. Güzel bir günde evleniyorlar. Hayatları boyunca bu güzelliği yaşasınlar. Hepimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Böylesine özel bir günde mutluluklarının iki kat arttığını belirten çiftler ise, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Tepebaşı Türkiye Genel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title