Haberler

Günün Özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Tsk : 1528 terörist etkisiz hale getirildi

Ankara - Zeytin Dalı Harekatı'nda 15 Şubat'ta kara ve hava operasyonları sonucunda 43 PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü mensubu daha etkisiz hale getirildi. Harekatın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı ise bin 528 oldu.

ABD Savunma Bakanı'nın komik teklifini açıkladı !

Brüksel - Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, ABD'li mevkidaşı Mattis'in kendilerine, YPG/PYD'yi PKK'ya karşı savaştırmayı teklif ettiğini, kendilerinin de bu örgütlerin aynı olduğunu, birbirleriyle savaşmalarının mümkün olmadığını söylediğini açıkladı.

Sanatçılar Mehmetçik'e destek için sınırda

Hatay - Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de terör örgütleri PKK-PYD ve DEAŞ'a yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı devam ederken, ünlü sanatçılar da Mehmetçik'e destek için Hatay'a geldi.

İşsizlik rakamları açıklandı

İstanbul - İşsizlik oranı kasım ayında yüzde 10,3 seviyesinde gerçekleşti.

Kılıçdaroğlu ameliyat oldu

Ankara - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, idrar yolları rahatsızlığı nedeniyle ameliyat oldu.

ABD'de okula silahlı saldırı: 17 ölü, 20 yaralı!

Florida - ABD'nin Florida eyaletinin güneyindeki bir okulda meydana gelen silahlı saldırı olayında 17 kişi öldü, 20 kişi de yaralandı.

Denizli'de koca cinneti: 2 ölü, 1 yaralı

Denizli - Sarayköy ilçesinde cinnet getiren adam, karısını ve kızını silahla vurup öldürdü. Aynı silahla intihar etmeye çalışan adam ağır yaralandı.

4 ilde silah kaçakçılarına operasyon: 61 gözaltı

Bursa - 4 ilde silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda 61 kişi gözaltına alındı. Koçbaşı ile kapıyı kıran polis, evleri didik didik aradı.

Burası ABD: Silahlı gençler oyun merkezini bastı !

Teksas- ABD'nin Teksas eyaletinde 4 silahlı genç, bir oyun merkezini bastı.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri PKK TSK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title