Haberler

    Kopenhag- Atletico Madrid: 1-4

    UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turu ilk maçında Atletico Madrid, konuk olduğu Kopenhag'ı 4-1 mağlup etti.

    UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turu ilk ayağı, 7 karşılaşma ile sona erdi.

    Avrupa futbolunun en önemli ikinci organizasyonunda öne çıkan maçlarda, İspanya temsilcisi Atletico Madrid, konuk olduğu Kopenhag'ı 21. dakikada Saul Niguez, 37. dakikada Kevin Gameiro, 71. dakikada Antoine Griezmann ve 77. dakikada Vitolo'nun golleriyle 4-1 yendi. Danimarka ekibinin tek golünü 15. dakikada Viktor Fischer kaydetti.

    Olympique Lyon ise ağırladığı Villarreal'i ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-1 mağlup etti. Fransa temsilcisinde 46. dakikada Tanguy Ndombele, 49. dakikada Nabil Fekir, 82. dakikada Memphis Depay ağları sarsarken, İspanya ekibi ise 63. dakikada Pablo Fornals ile fileleri havalandırdı.

    Villarreal'de milli oyuncu Enes Ünal, 54. dakikada Samu Castillejo'nun yerine oyuna dahil oldu.

    Almanya temsilcisi Leipzig ise Timo Werner (2) ve eski Galatasaraylı Bruma'nın golleriyle deplasmanda Napoli'yi 3-1'le geçerek tur için avantaj yakaladı. İtalya ekibinin tek golü, Adam Ounas'tan geldi.

    Sona eren maçların sonuçları şöyle:

    FCSB (Romanya) - Lazio (İtalya): 1-0

    Partizan (Sırbistan) - Viktoria Plzen (Çekya): 1-1

    Olympique Lyon (Fransa) - Villarreal (İspanya): 3-1

    Napoli (İtalya) - Leipzig (Almanya): 1-3

    Celtic (İskoçya) - Zenit (Rusya): 1-0

    AEK (Yunanistan) - Dinamo Kiev (Ukrayna): 1-1

    Kopenhag (Danimarka) - Atletico Madrid (İspanya): 1-4

    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Atletico Madrid Kopenhag İspanya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title