Haberler

    İşimizi İyi Yapmalıyız

    Şenol Güneş, Atiker KOnyaspor'a karşı çok zorlu bir puan mücadelesi vereceklerinin altını çizdi ve ekledi: "İşimizi iyi yapmalıyız"

    SERDAR SARIDAĞ

    Beşiktaş'ın hocası, yeşil-beyazlı rakiplerinin evindeki son maçta Başakşehir'e karşı iyi bir futbol ortaya koyduğunu hatırlattı, "İşimiz kolay değil ama üstesinden gelecek gücümüz var. Herkes sahada görevini iyi yapmalı" ifadelerini kullandı.
    Süper Lig'de tutunma mücadelesi veren Atiker Konyaspor ile bugün zirve yolunda çok kritik bir maça çıkacak olan Beşiktaş'ta, Teknik Direktör Şenol Güneş, rakibin gücü konusunda ciddi uyarılarda bulundu.
    Güneş'in, Atiker Konya'nın kendi evindeki son karşılaşmada Medipol Başakşehir'e karşı iyi bir futbol ortaya koyduğunu hatırlatarak, "Çok zor bir rakiple mücadele edeceğiz. İşimiz kolay değil ama üstesinden gelecek gücümüz var. Herkes sahada işini iyi yapmalı" ifadelerini kullandığı aktarıldı.
    Takım savunması konusunda hücum hattındaki oyuncuların dikkatini çeken siyah-beyazlı hocanın, "Siz savunmayı ileride başlatırsanız gerideki arkadaşlarınızın işi daha rahat olur. Rakibe ileride baskı uygulamalısınız. Oyunu mutlaka rakip alanda tutun. Kesinlikle oyundan düşmeden birbirinize yardım etmelisiniz" diye konuştuğu bildirildi. Bu sezon deplasmanlarda genel olarak olumsuz performans gösteren Anderson Talisca ve Ricardo Quaresma'yı da uyaran Şenol Güneş, bu futbolculardan fazla risk almadan oynamalarını istedi.
    Negredo ve Vagner Love'un ise gollük fırsatlar konusunda dikkatini çeken Güneş'in, "Ceza sahası içerisinde özellikle ön direk koşularına çok dikkat edin. Kenarlara koşarak, rakip savunmada boşluk yaratmaya çalışın. Kesinlikle ceza sahasında sabit durmayın. Sürekli hareket halinde olun. Girilen pozisyonları harcamayın. Bu saatten sonra böyle bir lüksümüz yok. Oynadığınız futboldan keyif almaya çalışın" dediği bildirildi.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Şenol Güneş Başakşehir Konyaspor Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title