Haberler

    Bir Varmış Bir Yokmuş

    Beşiktaş, Konya deplasmanında çok kritik iki puan bıraktı, zirve yarışında ağır bir yara aldı. 1-1

    SERDAR SARIDAĞ

    Geçtiğimiz hafta Karabük karşısında adeta şov yapan Kartal, alt sıralardan kurtulma çabası içindeki rakibi önünde de maça iyi başladı, Atiba'nın golüyle skor avantajını yakaladı. İkinci yarıya daha derli-toplu başlayan ev sahibi 60'da Jahovic ile eşitliği sağladı. İki taraf da kalan bölümde galibiyeti getirecek net fırsatlardan yararlanamadı.

    Bu sezon deplasmanlarda yitirdiği puanlarla, şampiyonluk yarışında bir türlü rahat bir pozisyon bulamayan Beşiktaş, Atiker Konyaspor maçında da aynı sıkıntıları yaşadı. Oyuna hızlı ve istekli başlamasına rağmen, bu sezon bir türlü çare bulamadığı tempo düşüklüğüne yine yenilen siyah - beyaz takım, skor ne olursa olsun, gelecek haftalar adına umut vermedi. Teknik Direktör Şenol Güneş, Bayern Münih maçı nedeniyle, dün sahaya rotasyonlu bir kadro sürerken, siyah - beyazlı teknik adam bunun da sıkıntısını hissetti.
    13. dakikada Talisca'nın auta giden vuruşuyla maça başlayan Beşiktaş, yine Talisca ile 24. dakikada gole yaklaştı ama Brezilyalı bu fırsatı değerlendiremedi. İlk yarıda ilginç bir gol bulan Beşiktaş'ta, Atiba attığı bu golle adeta maçın önüne geçti. 27. dakikada Babel'in şutu Atiba'nın sırtına çarparak kaleye gidince, siyah - beyazlı takım 1-0 öne geçmiş oldu. 36'da, Love yakaladığı net fırsatı değerlendiremeyince, Beşiktaş ciddi bir avantajı elinin tersiyle çevirmiş oldu.
    İkinci yarıda ise seyir zevki açısından müthiş bir oyun oynandı. 47'de Fabri ile karşı karşıya kalan Ömer Ali, bu fırsatı değerlendiremedi ama Jahovic skoru 1-1 yapan golü 60'ta attı. 65'te Talisca net pozisyonu auta gönderdi.
    Mucize yaşandı

    Asıl saç baş yolduran pozisyon 71'de gerçekleşti. Kale ağzındaki Lens'in vuruşunu Serkan Kırıntılı kurtarınca deyim yerindeyse maçta önemli bir kırılma noktası yaşandı. Gelişen ani Atiker Konyaspor atağında ise sanki bir mucize yaşandı. 82'de Fabri, Jahovic'in mutlak gol vuruşunu önledi. Dönen topu kaleye gönderen Milosevic ise çizgideki Pepe'yi aşamadı.

    Kabus bitmedi

    Son iki sezondur Konya'da yüzü gülmeyen Beşiktaş yine şeytanın bacağını kıramadı. Rakibini 2014-2015 sezonunda 2-1 mağlup eden Beşiktaş deplasmandaki diğer beş müsabakanın 4'ünde berabere kalmış, diğerini ise kaybetmişti. Geçen sezon Konya'da oynanan maçta rakibi ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş yine rakibi ile yenişemeyince kabusu bitmedi.

    Tartışmalı kararlar

    Hakem Alper Ulusoy karşılaşmada çıkardığı kartlar ve verdiği kararlarla büyük tartışma yarattı. Ulusoy ikinci yarıda gole giden Talisca'nın Filipovic tarafından çekilmesine "devam" derken, Milosevic'in şutunu çizgiden çıkaran Pepe'nin kafasından sekerek eline çarpan topu da penaltı olarak değerlendirmedi.
    Beşiktaş teknik heyeti gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Talisca için çıkan karara da büyük tepki gösterdi.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Konyaspor Beşiktaş Karabük Kartal Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title