Haberler

    Sadece Refik Arkan, O da Bedelsiz

    Galatasaray’da önceki gün yapılan “Resmi danışman kadroları iptal olmuştur” açıklamasının ardından ilginç bir gerçek ortaya çıktı.

    Galatasaray'da önceki gün yapılan "Resmi danışman kadroları iptal olmuştur" açıklamasının ardından ilginç bir gerçek ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı kulüpte, Dursun Özbek döneminde sadece eski yönetici Refik Arkan'ın bu pozisyonda çalıştığı ama fahri olarak kulübe hizmet verip bunun karşılığında kulüpten para almadığı belirlendi. Ayrıca 1 hafta önce Arkan'la görüşen Başkan Mustafa Cengiz'in görevine devam etmesini isteyip yönetim kurulu kararı aldırdığı belirtildi.
    Bu yönetim kurulu kararının üzerinden 1 hafta geçmeden gerçekleşen operasyona anlam verilemedi. Ayrıca yine geçen hafta Başkan Mustafa Cengiz'in danışmanlık için Mete Başol ile de anlaştığı ortaya çıktı. Hem Arkan hem de Başol ile görüşen Cengiz'in tepkiler nedeniyle geri adım attığı iddia ediliyor.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mustafa Cengiz Galatasaray Refik Arkan Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title