Haberler

    "Böyle Olursa Zor"

    CELAL UMUT EREN

    Sarı-lacivertli teknik adam, kazanmanın önemli olduğunu ancak bazı sıkıntılar bulunduğundan bahsetti. Kocaman, "Normal şartlarda Alanya 3-1 önde girebilirdi devreye, şampiyon takımlar bazen böyle oynayabilir ama bu şekilde olursa işimiz zor" dedi.

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman,  oyun anlamında bazı eleştiriler getirdi. Başakşehir maçından örnekler veren Kocaman, "Kazanmaya ihtiyacımız vardı, sevinçliyiz. Öbür taraftan, oyunla ilgili doğruları söylemekte fayda var" dedi.

    Kocaman, "Başakşehir karşısındaki oyunun etrafında dolaşan, bütünlüklü, birinci dakikadan itibaren baskıya başlayıp, 90'a kadar topu almaya çalışan takımın etrafında dolaşan bir takım çıkarabilirsek hiç şüphemiz yok, Avrupa şampiyonluğuna kadar gider. Ama diğer taraftan 1 hafta sonra, toparlanma aşamasında Alanya gibi, nispeten güç açısından daha aşağısındaki bir takıma ilk yarıdaki oyunumuzla 2-0'a rağmen normal şartlarda, Alanya 3-1 önde girmeliydi. Bu oyuna doğru gidersek, 3-4 maç farklı skorlar kazanırız, ama 3-4 maç da çok iyi oynadık ama kaybettik durumuna gidebiliriz, şampiyonluk da hayal olur" diye konuştu.

    'Haksızlık olmasın'

    İlk yarıdaki futbolun işlerini zora sokabileceğini vurgulayan tecrübeli teknik adam, "İlk yarıda rus ruleti gibiydi, kurşunun kime geleceği belli değil. Şampiyonluğa oynayan takımlar böyle oynayabilir tabii, ama böyle olursa işimiz zor gibi gözüküyor" ifadelerini kullandı.

    Fernandao'nun attığı goldeki ofsayt tartışmalarına değinen Aykut Kocaman, haksızlığa karşı olduğunu belirtti. Hata olduğunu kabul eden sarı-lacivertli çalıştırıcı, "Keşke olmasaydı.. Ne kendim için ne de rakiplerim için istiyorum, haksızlık olmasın, tek isteğim bu" yorumunu yaptı.

    'Derdim hakemlerle değil'

    Aykut Kocaman, hakemlerin baskı altında olduğunu söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, "Derdim hakemlerle değil. Yetersiz, yeteneksiz, ahlaksız hakemler ne kadar varsa, teknik direktörler arasında da var bu. Hakemleri oraya iten etkenlerle ilgili benim sözlerim. Sözlerimin arkasındayım. Hiçbir hakem kasti hatalara götürmek istemez. Herkes aynaya baksın, Aykut Kocaman algı yarattı demeye gerek yok, en ufak haksız bir şey istemem, Allah yazdıysa bozsun. Hakkımızın da yenmemesini istiyorum, bu kadar net" ifadelerini kullandı.

    ' Beşiktaş'ın kaybı yok'

    Beşiktaş'ın Pepe ve Talisca eksiklerinin önemli olmadığını vurgulayan Aykut Kocaman, rakiplerinin güçlü olduğunu aktardı. Başarılı teknik adam, "Daha 8 gün var. Maça kadar köprünün altında çok sular akacak. Bir sakinleşip, sonra maça yoğunlaşacağız. Ben kadro konusunda çok şikayet etmiyorum. 4-5 as oyuncumuzdan eksik haftalardır gidiyorduk. Bunu hiç dillendirmemeye çalıştım. Şampiyonlar Ligi'nde grubunu lider bitiren Beşiktaş'ın oyuncu kaybı olacağını düşünmüyorum, güçlü bir kadroları var" dedi.

    ]

    ]

    ]

    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aykut Kocaman Fenerbahçe Beşiktaş Alanya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title