Haberler

    Cim-Bom Kampa Girdi

    Galatasaray’da Kasımpaşa maçının hazırlıkları dün akşam gerçekleştirilen antrenmanla tamamlandı ve kampa girildi.

    Galatasaray'da Kasımpaşa maçının hazırlıkları dün akşam gerçekleştirilen antrenmanla tamamlandı ve kampa girildi. Sarı-kırmızılılarda Bellanda'nın yokluğunda Feghouli'yi forvet arkasına çekmeyi planlayan Fatih Terim, kanatları ise Rodrigues ile Yasin'e vermeyi düşünüyor.
    Terim kadroda sadece Yasin ile Sinan arasında kararsız kaldığı ancak tercihini büyük ihtimal Yasin'den yana kullanacağı belirtildi. Portekiz'e tedaviye giden Fernando, İstanbul'a döndü ve dünkü idmana katıldı. Öte yandan antrenmanı izleyen Abdurrahim Albayrak ilk kez objektiflere poz verdi.
    İki G.Saraylı ceza sınırında

    Galatasaray'da Mariano ve Feghouli, Kasımpaşa maçına sarı kart ceza sınırında çıkacak. İki futbolcu, Kasımpaşa maçında sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve ligde Bursaspor maçında görev alamayacak.
    Deplasmanda zorlanıyor

    Cim-Bom, bu sezon ligdeki 5 mağlubiyetini de deplasman maçlarında yaşadı. Galatasaray, dış sahada oynadığı 10 maçtan 4 galibiyet, bir beraberlik ve 5 mağlubiyetle ayrıldı. Sarı-kırmızılı takım, sahasındaki müsabakalarda ise 10 galibiyet ve bir beraberlik elde etti.

    'Futbolda imkansız diye bir şey yok'

    Kasımpaşa'nın devre arasında Çin takımı Tianjin Teda'dan kadrosuna kattığı Mbaye Diagne, Galatasaray'ı gözüne kestirdi.
    Senegalli golcü, "Galatasaray çok güçlü kadroya sahip, büyük bir takım. Yenmek için sahaya çıkacağız. Kazanma şansımızın olduğunu düşünüyorum çünkü iyi bir ritm ve hava yakaladık. İkinci yarıda oynadığımız 4 maçtan 7 puanla ayrıldık. Bu da bizim için kötü bir durum değil. Futbolda imkansız diye bir şey yoktur. Galip gelmemizin mümkün olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.
    Diagne, Kasımpaşa'da kendini göstererek büyük takımlara transfer olmak istediğini ifade etti.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Fatih Terim Kasımpaşa Portekiz Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title