Haberler

Medipol Başakşehir Deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 Yendi

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir deplasmanda Trabzonspor'u Adebayor'un attığı golle 1-0 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor, sahasında Medipol Başakşehir'i konuk etti. Medipol Başakşehir deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Medipol Başakşehir'e galibiyeti getiren golü 35. dakikada Emmanuel Adebayor kaydetti.

TRABZONSPOR 12 MAÇ SONRA YENİLDİ

Bu sonucun ardından Trabzonspor Süper Lig'de 33 puanda kalırken, 12 maç aradan sonra mağlubiyet aldı. MedipolBaşakşehir ise bu galibiyetle puanını 46'ya çıkardı.

Trabzonspor, Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak. Medipol Başakşehir ise gelecek hafta sahasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emmanuel Adebayor Trabzonspor Başakşehir Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

kafamda deli sorular:

emre vardı hayret. Volkan babacan lay lay lom topu sağa sola atmadı. Başakşehir ciddi hırslı oynası öyle rahat oh mis oynamadı. hayret. yedekteki yıldızlar bu hafta oynadı hayret. 1 haftada ne değişti. İlginç!

2
0
yanıtYanıtla
trabzonlu:

trabzon baskani yonetimi futbolcular teknik direktoru, hepinizin cani cehenneme, trabzonsporlular omrunuzde sampiyonluk goremezsiniz bosuna beklemeyin

1
0
yanıtYanıtla
İşte o meşhur senaryo deşifre oldu:

fb:bildiri yayınlayacak aykut:ofsayttan gol bile atsa hakemler hakemler diyecek medya:fb hakemlerle yenildi algısı yaratacak yayıncı kuruluş:fb lehine haberler yapacak Rıdvan:fb maçlarını hakem etkilyor diyecek mhk:rakiplere uyduruk penaltılar sarılar verilecek kırmızı kartlar basit verilecek.

1
0
yanıtYanıtla
haylaz:

ts liler acaba bu gün ne diyecekler fenerle ugraşmaktan top oynamayı unuttular

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title