Haberler

Kasımpaşa-Galatasaray Maçında Halis Özkahya'dan Çok Tartışılacak Penaltı Kararı

Güncelleme:

Kasımpaşa-Galatasaray maçında ilk yarının son dakikalarında hakem Halis Özkahya çok tartışılacak bir penaltı kararı verdi.

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşmanın son saniyelerinde çalan penaltı düdüğü tartışma yarattı.

Kasımpaşalı Olivier Veigneau, maçın 45+1. dakikasında topla birlikte ceza sahasına girdi. Serdar Aziz'in müdahalesinin ardından Olivier Veigneau yerde kaldı ve hakem Halis Özkahya, penaltı noktasını gösterdi.

GALATASARAYLI FUTBOLCULAR UZUN SÜRE İTİRAZ ETTİ

Bu düdüğün ardından Kasımpaşalı futbolcular penaltı kararının doğru olduğunu dile getirirken, Galatasaraylı futbolcular ise itirazlarda bulundular. Ancak hakem Halis Özkahya'nın kararı değişmedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Halis Özkahya Galatasaray Kasımpaşa Spor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (53)

ÇINAR:

PENALTI İLE UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI YOK.

9
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BÖYLE BİR BAŞLIK OLMAZ. TARAFLI OLDUĞUNUZU BELLİ ETMEYİN, KİME GÖRE PENALTI DEĞİL??FUTBOL YORUMCULARINIZ DERS ALSIN SERDARIN SOL AYAĞI RAKİBİN AYAĞINA NASIL TEMAS EDİYOR. KİMSE TOPA DA MÜDAHALE VAR DEMESİN ORASI CEZA SAHASI.

7
1
yanıtYanıtla
MELO:

sen körmüsün adam dokunmamış bile iyi izle sonra yorum yap

yanıt0
yanıt3
yav he he:

iyi ceza sahasınıda bıraksınlar geçsin. Topa ilk vuran serdar. geridi yalancılık

yanıt0
yanıt0
objektif:

Serdar topa dokunuyor evet. ama topu komple kurtaramıyor ve topa dokunduktan sonra top hala iki futbolcunu kontrol sahasında Serdarın topla teması tamamen kesildikten sonra rakip futbolcunun bileğine birdarbesi var ve bu rakip futbolcunun avantajını kaybettiriyor. Bu müdahale olmasa rakip futbolcu hala ayakta ve top ala kontrol edebileceği yerde önünde. ve ceza shası alanında rakibe yapılan bu hareket net penaltı. topla aynı anda rakibe değmiyor. topa dokunuyor bağlantısı koptuktan sonra rakibe

2
5
yanıtYanıtla
fb lobisi:

bjk-gs uyusun fb götürüyor hakemlerle. o kadar güçlü medyası var ki fb nin sanki fb haklıymış gibi yansılıtılıyor. Sponsoru ve yöneticisi kanal sahibi ve rıdvan ile algı yaratıyor.

4
2
yanıtYanıtla
bjk:

ağlamayın lan bal gibi penaltı

5
1
yanıtYanıtla
tff=bjk mhk=fb:

dedi yalandan kanatlı. inanan var mı yok

yanıt0
yanıt0
ağladı ağladı hakemleri bağladı:

giresun maçında bile ağlayan aykut vardı ayıptır yaa.

3
2
yanıtYanıtla
dogru söz:

100 de 100 penalti evet haberi yapan GS biri nede olsa acisi var

0
5
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title