Haberler

Trabzonspor-Medipol Başakşehir Maçının Ardından -Hd

Trabzonspor-Medipol Başakşehir maçının ardından

Tolga SAĞLAM - Selçuk BAŞAR TRABZON,(DHA)

Spor Toto Süper Lig'in 22'nci haftasında sahasında Medipol Başakiehir'e 1-0 mağlup olan Trabzonspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini belirterek, Golü atamazsak maalesef bu sıkıntılar yaşanacak dedi.

RIZA ÇALIMBAY GOL ATAMAZSAK BU SIKINTILAR YAŞANACAK

Çalımbay, maç sonrası yaptığı açıklamada şöyle konuştu Göreve başladığım günden beri ilk defa kendi sahamızda maç kaybediyoruz, üzgünüz. Antrenör ve futbolculuk hayatında mağlup olunur ama kendi sahamızda mağlubiyet hiç istemediğim şeylerden bir tanesi. Maça iyi başladık, pozisyonlar bulduk ama maalesef değerlendiremedik. Adebayor'un fizik üstünlüğü gayet iyi. Visca da çok orta yapıyor. Bu da bizim en çok konuştuğumuz şey ama söylediğimiz şeylerden gol yedik. Bunu telafi edecek pozisyonları yakaladık ama maalesef değerlendiremedik. Bu şimdinin sorunu değil. Devre arasından bere gol sıkıntısı yaşıyoruz. Burak atarsa atıyor, diğer arkadaşların da bu işin içinde olması gerekiyor. Biz gelmeden gol yeme sıkıntısı vardı. Onları bir nebze giderdik. Şimdi maalesef gol atma sıkıntısı yaşıyoruz. Gençlerbirliği maçında penaltı atamıyoruz. Bu maçın başında kaçırdıklarımızdan birini atabilsek oyun farklı olacak. Göztepe maçında 9-10 pozisyon var maalesef onları da değerlendiremedik. Golü atamazsak maalesef bu sıkıntılar yaşanacak. Biz yine de elimizden geleni sezon bitimine kadar göstereceğiz ve Trabzonspor'un ligi en iyi yerde bitirmesi için her şeyi yapacağız.

ABDULLAH AVCI DEĞERLİ BİR GALİBİYET ALDIK

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise yaptığı açıklamada, değerli bir galibiyet aldıklarını kaydederek, Ligin kaliteli oyuncu grubuna sahip, bireysel zenginliği olan, yüksek şiddetle koşuyu fazla yapabilen, ikili mücadelelerde en fazla kazanan, en fazla faul yapan ve son zamanlarda ön tarafında hem yetenekli hem hareketli oynayan bir Trabzonspor analizini yapmıştık. Takım boyu en yüksek takımlardan bir tanesi. Kısa ortalara uzun zamandır çalışıyorduk, bugün karşılığını aldık, golü attık. Trabzonspor'un Burak ile 3 net pozisyonu var. Bir de oyunun başında kendi ayağımızdan kaybettiğimiz Sosa'nın vuruşu var. İlk 15 dakika sonra oyunu tamamen kontrol altında tutan, pas oyununu doğru kullanan, bunu zaman zaman sonuçlandıran, zaman zaman kaçıran, zaman zaman da sonuçlandırmadan geri dönen bir görüntümüz vardı. Oyunun kontrolü ilk 15 dakikadan sonra tamamen elimizdeydi. Ligin en fazla faul yapan takımı bugün 9 faulde kaldı. Bunun bir sebebi de az temaslı oyunu oynamamız gerekiyordu, buna müsaade etmedik. Bu son derece değerliydi. Emre hastaydı serumla oynamasına bugün karar verdik. En yüksek mesafede koşu yapan oyunculardan bir tanesiydi. Adebayor ile Arda da en fazla ikili mücadeleye giren oyunculardandı. Arda her geçen gün daha olgun ve fizik kalitesini artırarak bize katkı sağlıyor. Visca bizde 250'nci maçına çıktı. Bugün doğum günüydü. 7 senedir beraber kutluyoruz. Bugün ligin en fazla asist yapan oyuncusu. Geçen haftadan sonra böyle bir galibiyet alabilmek bizim için değerli. Değerli bir takıma karşı deplasmanda kazanabilmek önemliydi. Onun için oyuncularımı tebrik ediyorum, Trabzonspor'a da başarılar diliyorum diye konuştu.

ŞAMPİYONLUK YARIŞI 4 TAKIM ARASINDA DEVAM EDECEK

Avcı, şampiyonluk yarışıyla ilgili olarak ise Trabzonspor'da dahil 100 senelik İstanbul takımları bu kültüre sahip, bunu yaşamış. Bu yarışın sonuna kadar zaman zaman dalgalanmalar olacak. Geçen hafta bizde de oldu. Her maç zor. Trabzonspor bugün kazansaydı belki mesafe kat edecekti ama şuan 4 takım arasında 100 senelik kulüplerin içerisinde yarışabilmek, oyun olarak sahanın içerisinde güçlü kalabilmek, bizim için temel prensiplerden bir tanesi. Yarış bütün tepedeki takımlar arasında devam edecek diye düşünüyorum diyerek açıklamalarını tamamladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rıza Çalımbay Trabzonspor Başakşehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title