Haberler

    Galatasaraylı Muslera'nın Eşi, Ayrılık Sinyali Verdi

    Güncelleme:

    Kasımpaşa'ya 2-1 kaybeden Galatasaray'da Muslera'nın eşi Patricia Callero, "Evine dön" mesajına "Neden olmasın? Belki yakında..." yanıtını verdi.

    Spor Toto Süper Lig'de Kasımapaşa'ya 2-1 kaybeden Galatasaray'da Muslera'nın eşi Patricia Callero'nun paylaşımı olay oldu.

    Bir tarfatarın instagram hesabından Patricia Callero'ya gönderdiği mesajda "Muslera evine git" paylaşımı geldi. Muslera'nin eşi Patricia Callero ise mesaja cevap olarak; "Neden olmasın? Belki yakında..." yanıtını verdi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Spor Haberler

    500

    Yorumlar (39)

    Battalgazi:

    Hem kasıntı hemde çakma imparator fatih terimi derhal şutlayın yoksa elde kalır.

    5
    19
    yanıtYanıtla
    yav he he:

    sen aykutu şutla türk futbolu düzelir

    yanıt1
    yanıt1
    YILDIZ:

    BU MUSLERADAN BIKTIK YILDA 4 MİLYON EURO ALIYOR HER MAÇ HATALI GOLLER YİYOR YAN TOPLARDA ZAYIF HATALI ÇIKIŞLAR YAPIYOR KALECİNİZ BU DERECE VASATSA KALİTESİZSE ŞAMPYON OLMANIZ İMKANSIZ YAZIK GÜNAH VERİLEN YILLIK 4 MİLYON EUROYA YÖNETİM ACİLEN GENÇ YETENEKLİ BİR KALECİ ALIP MUSLERAYI GÖNDERMELİDİR

    4
    13
    yanıtYanıtla
    umudum kolukısa:

    turkıye süper lig de mulera gibi bir kaleci daha gösterin ben değil cimbomu futbolu bile bırakırım. galatasaray muslera sayesınde ne dıreklerden dondu. onu son bı kac mactaki kotu performansıyla yargılayamaz kımse.

    10
    4
    yanıtYanıtla
    Vatandaş:

    Fenerbahçeyi ligde potada tutmak için çalışan kirli ellere lanet olsun. Bu kirli ellerin rahat rahat ortalıkta milletin gözünün içine baka baka cirit atmasına müsaade eden federasyona yazıklar olsun. Oldu olacak hiç maç yapılmasın kura çekin şampiyonu öyle belirleyin. Ne milleti yoruyorsunuz o kadar maça git gel masraf vs.

    6
    7
    yanıtYanıtla
    kasımpaşalı:

    boş konuşan bir vatandaş belli cinconlusun

    yanıt1
    yanıt1
    VAH VAH:

    VAY ANASINI DEVRELERİM YANDI ADAMDAKİ YORUMA BAK :)))

    yanıt1
    yanıt1
    gsss:

    uefa süper kupada zaten fetoyla alındı değilmi sezon sonu şampiyon olunca bakalım ne konuşacaksınız

    3
    9
    yanıtYanıtla
    BAŞAKŞEHİR:

    ŞAMPİYON BELLİ BAŞAKŞLEHİR İKİNCİ KİM

    yanıt1
    yanıt0
    hakikat:

    fb ağlıyorsa aykt ağlıyorsa aziz hüngür hüngür hale geldiyse bir senaryo var demektir. fbi potada tutmak için yapmayın şöyle şeyler var uygulaması gelse fernandao nun golügoldeğil. zaten golün şokuyla alanya 2yi yedi.

    7
    4
    yanıtYanıtla
    Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title