Haberler

    Kasımpaşalı Taraftarlar, Kebapçı Selahattin Atkıları Açtı

    Güncelleme:

    Kasımpaşa taraftarı, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i kızdırmak için "Kebapçı Selahattin" yazılı kaşkolları açtı.

    Kasımpaşa taraftarı, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i kızdırmak için ilginç bir yol denedi.

    Lacivert-beyazlılar, "Kebapçı Selahattin" yazan kaşkollarla Terim'e gönderme yapıldı.

    DAHA ÖNCE KAVGA ETMİŞLERDİ

    Hatırlanacağı üzere Fatih Terim, Alaçatı'da Kebapçı Selahattin ile kavga etmiş ve ardından Milli Takımdaki görevini bırakmıştı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fatih Terim Galatasaray Kasımpaşa Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024?
    500

    Yorumlar (22)

    Terim varsa Futbol var ağlamak yok:

    aykut gibi her maç ağlayan bir td olacağına adam gibi adam terim olsun isterse 13. bitirsin.

    13
    14
    yanıtYanıtla
    çarşı haksızlığa karşı:

    adamın takımı kaç haftadır çatır çatır doğranıyor hakemerle helal olsun tek kelime etmedi. Bjk li olarak tebrik ederim. Herkes böyle olsa sorun klmaz.

    11
    10
    yanıtYanıtla
    adalet:

    Dava sürüyor çatır çatır çatır alacak Terim o tazminatı. İŞçini kovarsan tazminatı ödersin. Adamı kandır takımından kopar sonra Sözleşmeyi yap eğer terim bıraksa 6 trilyon verecek diye tazminat koy sonra adamı kov. Luca 4 maç için 15 trilyon ver takımı batır. Tazminat haktır.

    8
    10
    yanıtYanıtla
    ultra aslan:

    bütün engellemelere rağmen hakemlere rağmen gs şampiyondur

    3
    14
    yanıtYanıtla
    KUZEY ATEŞDAĞLI:

    Helal olsun güzel düşünmüşler, kasıntı dümenden kabadayı terime iyi gönderme olmuş

    11
    4
    yanıtYanıtla
    çok kızmış puhaaa:

    UEFA kupasını almış, ligde 4 sene üst üste şampiyon olmuş, Milli takımı avrupa şampiyonasına götüren ilk td, milli takımı AVRUPA 3. yapan tek td. Meyve veren ağaç Türkiye de taşlanır.

    3
    8
    yanıtYanıtla
    Aykut yıldızkıskanır:

    Hayatta gördüğüm en kibirli insan Fathi Terimidir. Yıllarca Milli takımı sömürdü milyonlarca para aldı. onca yıldır ünlü biridir halen tam bir sonradan görme modundadır.

    8
    1
    yanıtYanıtla
    GS:

    Fatih Terim 1 Numara TR Antrenör Ama hakikaten Denzel olmalı Şenol , Terim in anca yardımcısı olur

    0
    9
    yanıtYanıtla
    alpi 06:

    fatih hoca dürüst adamdır. ligde hakem kararları çok kötü. herkes başarısız olsun mu istiyor. kasımpaşalıların yaptığı bence yanlış. taraftar takımını destekler 90 dakika. bayatladı bu espiriler. bel altından vurmak gibi.

    3
    6
    yanıtYanıtla
    KAYHAN BJK:

    fb:bildiri yayınlayacak aykut:ofsayttan gol bile atsa hakemler hakemler diyecek medya:fb hakemlerle yenildi algısı yaratacak yayıncı kuruluş:fb lehine haberler yapacak Rıdvan:fb maçlarını hakem etkilyor diyecek mhk:rakiplere uyduruk penaltılar sarılar verilecek kırmızı kartlar basit verilecek.

    2
    7
    yanıtYanıtla
    Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title