Haberler

Gülse Birsel'in Yeni Dizisi Jet Sosyete Sosyal Medyayı İkiye Böldü

Senarist ve oyuncu Gülse Birsel'in yeni dizisi Jet Sosyete dün akşam Star TV ekranlarında başladı. Sosyal medyada diziyi değerlendiren izleyiciler ikiye bölündü.

Star TV ekranlarının yeni başlayan dizisi Jet Sosyete dün akşam sosyal medyanın gündemine oturdu.

"AVRUPA YAKASI'NIN YANINDAN BİLE GEÇMİYOR"

Gülse Birsel'in yeni dizisi Jet Sosyete'yi kimi sosyal medya kullanıcıları çok beğenirken kimisi de hiç beğenmedi. Birsel'in daha önceki dizisi Avrupa Yakası gibi başarılı olamayacağını söyleyen kişiler çoğunlukta yer aldı.

İşte gelen yorumlar:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülse Birsel Star Dizi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (60)

Köpüklü su:

çok üzülüyorum daha dizi başlar başlamaz negatif yorumların gelmesine;gülsenin dediği gibi her yaptıkları olay oluyor. daha izlenmeden kötü yorumların gelmesi gibi. reytingi düşürülme çabaları. şuan izliyorum yarısına geldim ve her bir ayrıntılarına o kadar yer verilmiş ki bu dizi tutacağından adım gibi eminim. bizi hayattan soğutmayın be bir gülsenin dizisini izliyorum başka hiçbir diziyi izlemiyorum. gülmek istiyorum artık dizinin mutluluğunu komikliğini tiplerini görmeyi özlemişim

11
9
yanıtYanıtla
hasret bitti:

uzun zamandır bir dizi de ilk defa güldüm Allah da sizi güldürsün. Gülemeyen yan kanalda ağlasın. . . Aman Gülse ablam vazgeçme. . . bizi mahrum etme. . senaryoda zorlanırsan ben sana yardım ederim sakın yılma eleştirilerden, daha iyisini yapan olmuş gibi ağzı olan konuşuyor. . .

9
10
yanıtYanıtla
İronik Adam:

şöyle iki aldatma sahnesi, beş öpüşme, üç adam öldürme sahnesi, daha yirmisinde holding kurmuş, etrafında çalışanların yüzde doksanı taş hatunlardan oluşan başarılı iş adamı olsaydı, ilk bölümde olumsuz yorum hiç olmazdı. garanti reyting tavan. halk bunu istiyor.

14
5
yanıtYanıtla
Ece:

Bence toplumda bu kadar dram yaşanıyorken, bu tarz komedı ve aıle dızılerıne cokca yer verılmelı. . Gülse Birsel muhtesem bır yazar ve kalemıyle ıkı saat bızlerı gunluk streslerden uzaklastıracaktır. . İlk bölumden önyargıya hıc gerek yok. . Yaptıgı ısler ortada, oyuncular ortada. . Alkışları hak edıyor her daım

15
1
yanıtYanıtla
Memati:

Önce g. antep den gelen aile sonra Diyarbakır li aile şimdide Elazığ li aile neden acaba? Bilinç altında bir bölücülük yaratma çabaları??

2
14
yanıtYanıtla
KAmyoncu:

get out bi de bölücülük yapma sen. Arnavut taklidi yapsa ya da almanyadan gelseler ne değişecek keko?

yanıt0
yanıt0
muho:

gülse birselin her dizisi filmi mükemmel güzel olur ve tutardı. ama bu yeni dizisini heyecan ile bekledim, fakat istediğim performansı göremedim. aşırı gülmeyi planlıyordum ama olmadı. ki ben kendisinin avrupa yakası ve yalan dünya adlı dizileri 1. bölümden finale kadar ful izlemiş birisiyim. yalan dünyaya aşırı benzeyen bir dizi olmuş. avrupa yakası ile şahsen alakası yok. gerçek ev ortamını yansıtmıyor mobilyalar eşyalar dahil set ortamı oldugunu seyirciye hissettiriyor. olmaması lazım

15
0
yanıtYanıtla
YARGIÇ:

BEKLENTİMİN ALTINDA KALDI PEK BEĞENMEDİM...

13
2
yanıtYanıtla
Efedayı:

Dramdan , şiddetten , işkenceden , tecavüzden , aldatmadan, insanların zenginliğe ve kanunsuz işlere özendirilmesinden bıktık . Zaten komedi az , beğenmeyen seyretmesin . Bir sürü dizi var , Acun''un yarışması var ;onları seyretsin. . .

9
5
yanıtYanıtla
sabite orhon:

Kurtlar vadisi tarzı diziler insanları hasta, gençleri psikopat yaptı. Bırakın herkes kendi çapında biraz gülsün, bir parça eğlensin. Hemen tenkide başlamayın. Bence gayet güzel.

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title