Haberler

Afrin Şehidinin Son Nefesini Kucağında Verdiği Gazi, O Anlarını Anlattı: Sanki Gülüyor Gibiydi

Güncelleme:

Zeytin Dalı Harekâtı'nda yaralanan ve hastanedeki tedavisinin ardından getirildiği memleketi Adıyaman'ın Çemberlitaş köyünde ziyaretçileri kabul eden Uzman Çavuş Muzaffer Doğan, Adıyamanlı şehit Enes Sarıaslan'ın hikâyesini ve o gün yaşadığı acı tesadüfü anlattı.

"KUCAKLAYARAK BULUNDUĞUM MEVZİYE ALDIM"

764 numaralı tepede birkaç metre aralıklarla timler halinde ilerledikleri sırada önlerindeki timin saldırıya uğradığını söyleyen gazi Doğan şunları anlattı: "Biz de hemen mevzi alıp karşılık vermeye başladık.

Afrin Şehidinin Son Nefesini Kucağında Verdiği Gazi: Son Sözü 'Vatan' Oldu

Bu sırada hemen önümde yatan yaralı uzman çavuşu kucaklayarak kendi bulunduğum mevziye aldım. Yarası çok ağırdı. Kucağımda şehadete ulaştı. O an sanki yüzüne nur inmiş gülüyor gibiydi. Sanki cennette peygamber efendimize komşu olduğu yeri görmüş gibi bir yüz ifadesi vardı.

SON SÖZÜ 'VATAN' OLDU

Bir şeyler söylemeye çalıştı ama tek anladığım sözü 'Vatan' oldu. Üzerindeki kimliği çıkarttığımızda onun Adıyaman'ın Besni ilçesine bağlı Sulvarlı mahallesinden hemşerim Enes Sarıaslan olduğunu öğrendim.

Afrin Şehidinin Son Nefesini Kucağında Verdiği Gazi: Son Sözü 'Vatan' Oldu

Tek isteğim, en kısa zamanda iyileşip silah arkadaşlarımın yanına dönmek. Dönmeden önce de Enes kardeşimin Sulvarlı'daki mezarını ziyaret edip silah arkadaşlarının selamını ileteceğim.

TERÖRİSTLERİN ÜZERİNDE ABD YAPIMI SİLAHLAR VAR

Ben daha önce de Fırat Kalkanı Harekâtı'nda görev aldım ve El Bab ile Cerablus'ta bulundum. Bunu ancak yaşayan bilir. TSK'nın her kademesindeki askerin kalbi önce vatanı, sonra annesi, sonra da sevgilisi için atar. Hainler şu anda köşeye sıkışmış durumdalar.

Afrin Şehidinin Son Nefesini Kucağında Verdiği Gazi: Son Sözü 'Vatan' Oldu

El Bab ve Cerablus nasıl temizlendiyse Afrin de en yakın zamanda temizlenecek. Ölü bulunan teröristlerin üzerinde ABD yapımı silahlar ve teçhizat vardı. Ben de Kürt evladıyım. Bunların Kürtlükle alakası yok. Amaçları, Türkiye'yi bölmek. Ama başaramayacaklar."

Kaynak: Sabah

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cerablus Adıyaman Afrin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli?
title