Haberler

Dünya Basını, Galatasaraylı Gomis'in Oyuna Devam Etmesine Şaşırdı

Güncelleme:

Galatasaraylı futbolcu Bafetimbi Gomis'in, Spor Toto Süper Lig'de dün akşam Kasımpaşa ile oynadıkları maçta baygınlık geçirmesi ve oyuna devam etmesi dünya basınında da yakın uyandırdı.

Yapılan haberlerden bazıları şu şekilde:

The Sun :

Büyük korku! Gomis, dün akşam maçta bir anda bayıldı. Fakat 32 yaşındaki yıldız sağlık ekipleri tarafından tedavi edildikten sonra inanılmaz şekilde oyuna geri dönmesine izin verildi. İki takım oyuncularını da korkutan olayın ardından asıl şaşılan durum ise Gomis'in oyuna devam etmesine izin verildiği oldu.

Daily Mail:

Eski Swanseali Gomis, maç sırasında bayıldı ama oyuna devam etmesine izin verildi.

Daily Mirror:

Vasovagal senkobun nedeniyle daha önce de maç ve antrenmanlarda bayılan Gomis dün de sahada yığılıp kaldı. Asıl dikkat çeken ise Gomis'in 90 dakika oyunda kalmış olması.

Fox Sports:

Daha önce de bir kaç kez bayılan Gomis, dün G.Saray formasıyla Kasımpaşa karşısında yine bilincini kaybedip yerde kaldı. Daha biraz sonra oyuna dönmesine izin verildi.

L'equipe:

Daha önce de birkaç kez bayılan Gomis dün yine aynı sıkıntıyı yaşadı. Yıldız oyuncu ufak rahatsızlığının ardından oyuna geri döndü.

(Skorer)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kasımpaşa The Sun Spor Haberler

500

Yorumlar (39)

oğuzhan1903:

çaresizlikten mecbur kaldılar başka forvetleri yok ki : ))) birde şampiyon olacağız diyorlar komedi : ))) gomisin ayağı kırılmış olsaydı bunlar gomis e baston verir oynatmaya devam ederdi REZALET

8
8
yanıtYanıtla
Sero:

senin vitaminini fazla kaçırmış pederin

yanıt1
yanıt2
EFE:

Yabancılar bile Terim kadar zarar vermemiştir bu ülke sporuna maddi manevi. . . K. Sunalın sahte kabadayı filmi gibi; teknik direktörlükten anlamayan balon Terim tesadüfi (futbolcuları sayesinde) başarı elde etti bizde hala itibar ediyoruz Milli takıam attığı kazık. . hani milliydi hani milliyetçiydi başaramadı o konumu taşıyamadı neden istifa etmedi. . .

9
2
yanıtYanıtla
at gözlüüğünü çıkar:

ya git fb sayfana. Avrupa 3. yaptı. UEFA aldı. Milli takımı tarihinde ilk kez avrupaya götürdü. KAç kere dünya avgrupa şampiyonasına götürdü. Akdenizde madalya kazandırdı.

yanıt0
yanıt2
EFE:

o dönemin futbolcuları iyiydi diyorum ya. . at gözlüklü :) iyi oku. . . keramet futbolculardaydı terimde değil. . . halaaa anlayamadınız ayrıca ben BJK. liyim. . . şükür. . . FB. li değil. .

yanıt1
yanıt0
-_:

Eyyy yabancı basın! Adam kendi devam etmek istedi bunu da yazın.

4
4
yanıtYanıtla
Turgut:

Burası Türkiye, bişey olmaz!

8
0
yanıtYanıtla
SERO:

O yabancı gazeteciler gibi bizim kendi ülkemizdede ne kadar çok vatan haini var ne kadar çok cahil var belli adam kendi oynamak istedi siz neyin kafasındasınız futbol cahilleri galatasaray düşmanları hastalığın nolduğunu bilmeden konuşuyosunuz harbi beyinsizsiniz harbiden

4
4
yanıtYanıtla
gomis çıksa biterdi:

kına yakacaklar gomis oynamasa çıkmış gs yi suçluyorlar gidin kendi sayfanıza kanatlılar

5
3
yanıtYanıtla
KAYHAN BJK:

bjk liyim ama bjk hakemlerle yeniyor

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title