Haberler

Diyarbakır'da 'Açık Kapı Projesi' Hizmete Girdi

İÇİŞLERİ Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından 81 ilde hayata geçirilmek üzere hazırlanan 'Açık Kapı Projesi', Diyarbakır'da da başlatıldı.

Diyarbakır Valiliği'nde kurulan 'Açık Kapı Projesi', Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nun katımıyla hizmete geçirildi. İçişleri Bakanlığı'nca vatandaşların kamu hizmetine daha kolay ulaşmalarını sağlamak amacıyla kurulan 'Açık Kapı Projesi'ni hizmete açan Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, bu kapı, devletin vatandaşla görüştüğü gönül kapısı olduğunu söyledi. Diyarbakırlılar'a bu kapının her zaman açık olduğun ifade eden Vali Güzeloğlu, şunları söyledi:

"Millete hizmet için hepimizin görevli olduğunu gösteren, vatandaşlarımızın bütün dert, istek ve şikayetlerini alan ve ilgili kurumlara aktaran bir kapıdır, Açık Kapı Projesi. Kimsesizlerin kimi olan, onlara uzatılan el olan, dertlerine derman olan ve devletin onlara uzanan sıcak ve şevkatli eli olan bir kapıdır. Vatandaşlarımızın her türlü başvurusunu bu kapıda alacak ve yetişmiş,eğitim almış görevlilelirimiz çözümü ilgili kurumlara ulaştıracaklar. Bu kapıda, psikologlarımız olacak, kendi taleplerini ifade edebilecekleri kurumsal temsilcilerimiz olacak. Bu kapı, devletin vatandaşla görüştüğü gönül kapısı olacaktır. Biz Diyarbakır'da her bir vatandaşımıza dokunmak, onlarla buluşmak, onların bize iletecekleri ve çözüm için bekledikleri her konuda hizmetlerinde olmak istiyoruz. Devletin, milleti için var olduğunu, yönetim anlayışımızın insan merkezli gösterir noktada bu projemizi çok önemsiyoruz. Hizmet etmekten onur duyduğumuz Diyarbakırlı vatandaşlarımıza bu kapılarımızın açık olduğunu, kendilerini bu kapıda karşılayacak bir sıcak gülümsemenin, onların dertlerin çözmek için kendilerinin evlatlarının olduğunu belirtmek istiyorum."

Vali Güzeloğlu, konuşmadan sonra Açık Kapı Projesi'nin uygulama alanında incelemelerde bulundu ve vatandaşlarla sohbet etti.

- Diyarbakır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Valiliği İçişleri Bakanlığı Basri Güzeloğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title