Haberler

Öldürülen İş Adamının Ailesinin Avukatı Sert Konuştu: Bu Dava, Namussuzluk Davası

Güncelleme:

Bodruma'da, eski ortağı kafeterya işletmecisi Mustafa Ö. tarafından öldürülen iş adamı Ali Özdemir'in ailesinin avukatı Göray Karadut, olayla ilgili açıklama yaptı. Karadut, "Bu dava, namus davası değil; bana göre namussuzluk davası. Mustafa'nın bu ilişkiyi, 6 yıl evin içinde aynı kişilerle yaşadıktan sonra daha yeni öğrenmiş olması mümkün değil" dedi.

TARIM İLACI İÇEREK İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

Bitez Mahallesi'ndeki Gumsal Beach Club'ın işletmeciliğini yapan, aynı zamanda unlu mamuller ve pastane zinciri sahibi, 2 çocuk babası Ali Özdemir, 6 Ocak günü ortadan kayboldu. Yakınlarının kayıp ihbarı üzerine iş adamı Özdemir için arama çalışması başlatıldı. Özdemir'in kaybolmasının ardından 12 Ocak'ta da eski ortağı kafeterya işletmecisi Mustafa Ö., tarım ilacı içerek, intihar girişiminde bulundu. Mustafa Ö., tedavisinin ardından 15 Ocak'ta Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'na gelerek, Özdemir'i tabancayla vurup, birlikte yaşadıkları evde öldürdüğünü itiraf etti. Mustafa Ö., itirafından sonra Özdemir'in cansız bedenini sakladığı yeri de gösterdi. Özdemir'in cenazesi, Çırkan Mahallesi Pedasa Dağı eteklerinde bulundu. Mustafa Ö. dışında eşi T.Ö., kayınpederi Ali S., kayınvalidesi F.S., baldızı K.S. ve arkadaşı Rus avukat A.K.'nin de aralarında bulunduğu 12 kişi gözaltına alındı. Mustafa Ö. ile kayınpederi Ali S. tutuklandı.

EŞİNİN ORTAĞIYLA OLAN İLİŞKİSİNİ ANLATTI

Nöbetçi sulh ceza hakimliğindeki ifadesinde T.Ö., eşi Mustafa Ö.'nün eski ortağı Ali Özdemir ile olan ilişkisini anlattı. Yasak aşkı itiraf eden T.Ö. ile F.S., K.S. ve Rus avukat A.K.'nin de aralarında bulunduğu 10 kişi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ali Özdemir'in cenazesi, memleketi İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde toprağa verildi

İFADELERİNİN BÜYÜK BÖLÜMÜ ÇELİŞKİLİ

Ali Özdemir cinayetiyle ilgili aile avukatı Göray Karadut, açıklama yaptı. Mustafa Ö.'nün cinayeti namusu için işlediği iddialarının doğru olmadığını savunan Karadut, "Mustafa Ö., bir iş yapmış; acemice yapmış. Yetmiyormuş gibi ifadelerin büyük bölümü çelişkili. Kayınpederiyle söyledikleri, birbirini tutmuyor" dedi.

BODRUM VE BİTez'DE HERKES BİLİYOR

Geçen cuma günü T.Ö.'nün evine giderek, kendisinin kullandığı, öldürülen Ali Özdemir'e ait otomobil ile eşyaları aldıklarını kaydeden avukat Karadut, "Bu dava, namus davası değil; bana göre, namussuzluk davası. Mustafa'nın bu ilişkiyi, 6 yıl evin içinde aynı kişilerle yaşadıktan sonra daha yeni öğrenmiş olması mümkün değil gibi. Ali, T.Ö.'ye araba alıyor. T.Ö., bu aracı kullanıyor. 3 kişi, onlarca kez yurt dışına tatile gidiyor, muhtemelen 3'ü de aynı odada kalıyor ve paraları yine merhum Ali ödüyor. Davanın ilk duruşmasında, yurt dışında yapılan harcamaların ortaya çıkması için girişimde bulunacağız. Ayrıca bu ilişkiyi daha öncelerden Bodrum ve Bitez'de herkes biliyor. Mustafa Ö.'nün bilmediğini söylemesi, çok inandırıcı gelmiyor. Karı- koca, rahmetliden maddi menfaat temin ettiklerine inanıyorum. Bu nedenle namus değil, namussuzluk cinayeti diyorum. Bu davayı kimse, basit bir namus davası gibi görmesin istiyoruz; çünkü öyle değil" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Bodrum Bitez 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman?
500

Yorumlar (18)

RACO:

bu rezil kadın birini mezara birini hapse yolladı ama hala mağdurmuş gibi yüzünü dünyadan gizliyosunuz bravo size diyecek bişey yok pozitif ayrımcılık dedikleri bu değil yani

17
0
yanıtYanıtla
KUZEY ATEŞDAĞLI:

Kadın hakları Kadın Hakları diye başımızı yiyosunuz ama şeytanlıkta üstlerine yok bakıyoruzda her haberde kesin bir fitnelikleri var

15
1
yanıtYanıtla
SİBGATULLAH ALİ HAMANEY:

MEMLEKETTE NAMUSSUZLAR CİRİT ATIYOR. YAVAŞ YAVAŞ KIYAMET KOPUYOR. KİMSENİN UMURUNDA DEĞİL! BEŞERİN DERDİNE DERMANDIR KUR AN. KUR AN SIZ SIRTLANDAN BETERDİR İNSAN! İNSAN ÜÇ BEŞ DAMLA KAN. IRMAK ÜÇ BEŞ DAMLA SU. ÖYLE BİR HAYATA ÇATTIK Kİ HAYATA KURMUŞ PUSU. GELDİ ÖLÜMLÜ YALAN GEÇTİ ÖLÜMSÜZ GERÇEK. SİZ HAYAT SÜREN LEŞLER SİZİ KİM DİRİLTECEK?

11
4
yanıtYanıtla
NEDİM:

Müvekkiliniz çok mu namusluymuş

15
0
yanıtYanıtla
GÖZÜKARA:

Böyle birisini savunan avukatın ondan farklı biri olduğunu düşünen var mı?

11
3
yanıtYanıtla
xx:

Avukatlık senin zannettiğin gibi bir meslek değil. Suç ne olursa olsun sanığın savunma hakkı vardır. Avukatlara çamur atmayın.

yanıt2
yanıt3
SELMA C.:

Madem namus cinayeti karısınıda öldürecekti ceza indirimi almak için yalan söylüyor

11
0
yanıtYanıtla
Sivaslı:

Avukat haklı adam maddiyat için her şeye göz yummuş belki hoşuna gidiyordu sonra bir anlaşmazlık oldu kesin

7
0
yanıtYanıtla
SİBGATULLAH ALİ HAMANEY:

HANGİ SIRTLAN BU YORUMU BEĞENMEDİ?

4
1
yanıtYanıtla
Ahmet Pilavci:

Her ihanetin bir nedeni ve birde bedeli vardır Ayşegül

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title