Haberler

Üniversite Öğrencisini Apartmanda Taciz Eden Sapık Tutuklandı

Güncelleme:

Zeytinburnu'nda takip ettiği üniversite öğrencisine apartmanda saldırıp taciz eden yabancı uyruklu sapık "hürriyeti tehdit ve cinsel saldırı" suçundan tutuklandı.

Zeytinburnu'nda takip ettiği üniversite öğrencisini apartman girişinde taciz ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

NÖBETÇİ SULH CEZA HAKİMLİĞİNE SEVK EDİLDİ

Takip ettiği 19 yaşındaki üniversite öğrencisi E.B.Ö'ye Zeytinburnu'ndaki bir apartmanda tacizde bulunarak saldırdığı belirtilen yabancı uyruklu H.A.S'nin (21) emniyetteki işlemleri tamamlandı. Bakırköy Adliyesi'ne getirilen şüpheli, savcılık sorgusunun ardından tutuklanması istemiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

"ÇOK BAĞIRDIĞI İÇİN AĞZINI KAPATTIM"

Mahkemedeki ifadesinde, alkollü olduğunu, binaya kızdan önce mi sonra mı girdiğini hatırlamadığını iddia eden zanlı, E.B.Ö'ye sarkıntılık etmediğini, kızın saçını çekmediğini, boğazını sıkmadığını, sadece çok bağırdığı için eliyle ağzını kapattığını ileri sürdü. Savunmasının alınmasının ardından H.S.A, "cinsel saldırı ve hürriyeti tehdit" suçundan tutuklandı.

Kaynak: AA / Güncel

Zeytinburnu 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (16)

Burak:

Birisi. Padişaha ülkenin durumunu bildirsin haberdar etsın türkiye cumhurriyeti diye bir ülke var araplara vakit ayırmayı birax bıraksın.millet birbirini kesiyor dövüyor öldürüyor sapılık şiddet çogaldı.başıboş ksldı ülke.

31
2
yanıtYanıtla
Sustuklarıma Say:

halk azdı cünkü kemalisler idam gelsin istemiyor patişahımız ne yapsın sen önce kemalislere söyle idam gelmeli herşeye karşı gelmekten vaz geçsinler hainler varken içerde padişahımız ne yapsın

yanıt0
yanıt1
NHL:

ÜLKEDE BİZ MÜLTECİ OLDUK. . SURİYELİLER VATANDAŞ. . İSRAİL FİLİSTİN İŞİNE DÖNMEZ İNŞALLAH.

26
1
yanıtYanıtla
çok zor:

suriyeli yamyamları alanlarla durmak yok yola devam

8
3
yanıtYanıtla
Kafatasçı:

Sapığın suriyelisi türkü yok, insan ne kökenliği olacağını seçemiyor, sen bari insan olmayı seç

yanıt1
yanıt1
Cherokee:

Toplum çıldırmış ülkede. . . suç oranlarında dünyada ilk sıralardayız ne güzel ya. . . Avrupa bizi kiskanıyor valla. . .

6
3
yanıtYanıtla
almanyalı:

Hayır değil. Eziklik komplekslerden kurtulmayı ne zaman düşünüyorsunuz? Mimimi, Tr şöyle kötü böyle kötü mimimi. . .

yanıt1
yanıt1
ABD turk:

beyinsiz almanyalı salak ülkenin gidişi belli boşuna uğraşma haha bu ülkeden dünyaya hükümdar felan olmaz eskidende azcık oldu karıları görünce herşeyi verdiler zuhaha ağla ağla

yanıt0
yanıt1
mehmet:

ülkeye bak haha :D suriyelileri depoladı mallar gitmiş nereyle uğraşıyor

7
2
yanıtYanıtla
karataş:

aynn kardeş

yanıt0
yanıt0
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title