Haberler

Tokat Yanan Otomobilde Ölen 5 Kişinin Cenazesi Dna Testi İçin Ankara'ya Gönderildi

Tokat'ta, istinat duvarına çarpıp, alev alan otomobilde yanarak, yaşamını yitiren 5 kişinin cenazesi, DNA testi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yanan otomobilin LPG'li olduğu belirlendi. Kaza, dün akşam saatlerinde, Tokat- Niksar yolu Gökdere mevkisinde meydana geldi. Erbaa'dan il merkezine giden Ahmet Paray (58) yönetimindeki 60 AP 665 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp, yol kenarındaki istinat duvarına çarparak, alev aldı. Otomobilden çıkamayan sürücü Ahmet, eşi Kadriye (49) ve kızları Damla Nur Paray (18) ile Evranur Gür (17) ve Selma Yalçın Oğuz (53) yanarak, yaşamını yitirdi. İhbarla olay yerine gelen itfaiye ekibinin müdahalesiyle alevlerin söndürüldüğü otomobilden çıkarılan ve Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 5 kişinin cenazesi, dün gece DNA testi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Otomobildekilerin Erbaa ilçesine akraba ziyaretine gittiği, dönüş yolunda kazanın meydana geldiği öğrenildi. Otomobilde bulunan Evranur Gür'ün ise liseden arkadaşı Damla Nur Paray'a eşlik etmek için ilçeye gittiği belirlendi. Selma Yalçın Oğuz'un da sürücü Ahmet Paray'ın kuzeni olduğu belirtildi.

ARAÇTA LPG VARDI

Öte yandan kazada yaşamını yitiren araç sürücüsü Ahmet Paray'ın Tokat Valiliği'nde yemekhane sorumlusu memur olarak görev yaptığı öğrenildi. Paray'ın kullandığı otomobilde LPG takılı olduğu ve çarpma sonucu yanmaya bunun sebep olduğu ileri sürüldü. Kazayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

İKİ ARKADAŞIN SINIFINDA HÜZÜN

Kazada ölen iki arkadaş Damla Nur Paray ile Evranur Gür'ün birlikte eğitim gördüğü Boğaziçi Lisesi 11B sınıfında olayın üzüntüsü yaşandı. Aynı sınıfta okuyan Damla Nur ve Evranur'un birlikte oturduğu sıralarına fotoğrafları konuldu. Arkadaşları ise fotoğraflarının yanına karanfil bıraktı.

'ÖLÜME DE BİRLİKTE YÜRÜDÜLER'

Okul Müdürü Abbas Daşkıran, iki öğrencilerini kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Daşkıran, Damla Nur ile Evranur sürekli birlikte olan, iki samimi arkadaş olduğunu ifade ederek, Maalesef ölüme de birlikte yürüdüler. Allah rahmet eylesin, kalanlarına sabır eylesin. Ölüm zor ama genç ölümü maalesef daha da zor dedi.

Sınıf arkadaşları ise Damla Nur ile Evranur'un çok yakın arkadaş olduklarını ifade ederek, Ayrılmazlardı hiç bir zaman. Zaten ölüm de ayırmadı onları. Beklemediğimiz bir durum. Halen şoktayız dedi. Evranur Gür'ün 13 Şubat'ta sosyal medya hesabından yaptığı 'Bir avuç ömrün kalmış gibi gül' paylaşımı da dikkat geçti.

İKİ ARKADAŞIN SINIFINDA HÜZÜN

Kazada ölen iki arkadaş Damla Nur Paray ile Evranur Gür'ün birlikte eğitim gördüğü Boğaziçi Lisesi 11B sınıfında olayın üzüntüsü yaşandı. Aynı sınıfta okuyan Damla Nur ve Evranur'un birlikte oturduğu sıralarına fotoğrafları konuldu. Arkadaşları ise fotoğraflarının yanına karanfil bıraktı.

'ÖLÜME DE BİRLİKTE YÜRÜDÜLER'

Okul Müdürü Abbas Daşkıran, iki öğrencilerini kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Daşkıran, Damla Nur ile Evranur sürekli birlikte olan, iki samimi arkadaş olduğunu ifade ederek, Maalesef ölüme de birlikte yürüdüler. Allah rahmet eylesin, kalanlarına sabır eylesin. Ölüm zor ama genç ölümü maalesef daha da zor dedi. Sınıf arkadaşları ise Damla Nur ile Evranur'un çok yakın arkadaş olduklarını ifade ederek, Ayrılmazlardı hiç bir zaman. Zaten ölüm de ayırmadı onları. Beklemediğimiz bir durum. Halen şoktayız dedi. Evranur Gür'ün 13 Şubat'ta sosyal medya hesabından yaptığı 'Bir avuç ömrün kalmış gibi gül' paylaşımı da dikkat geçti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Damla Nur Tokat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title